Milli İttifak Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milli İttifak Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Yayın: 23.05.2015 12:29
Paylaş:
A+ A-

Seçimlere Saadet Partisi Çatısı altında giren Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi yaptığı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Adayların çalışmasının yanında Gençlik Kollarının ve Hanım Kollarının yapmış olduğu çalışmalar Karabük’te etki uyandırmaya devam ediyor.

Saadet Partisi Hanım Kolları Cuma Pazarında yapmış olduğu çalışmalar ile seçime ne denli önem verdiklerini ve iddialı olduklarını göstermeye devam ediyorlar. Pazar’a gelen insanların yoğun ilgisi ile karşılaşan etkinliğe Saadet Partisi Karabük Hanım Kolları Başkanı Hülya Gündoğdu Merkez İlçe Hanım Kolları Başkanı Selma Küçük ve çok sayıda partili katıldı. Pazar alışverişine gelen hanımların Saadet Partisi Standına ilgisi ve sahiplenişi görülmeye değerdi. Saadet Partisi Karabük Hanım Kolları Başkanı Hülya Gündoğdu yapmış olduğu açıklamada “Saadet Partisi olarak bizler iyinin, Doğrunun, Faydalı ve adil olanın hakim olması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Refah iktidarında nasıl ki hanım kollarımızın yapmış olduğu efsane çalışmalar Merhum Erbakan hocamıza iktidarı getirmişse bu gün de Milli Görüşçü hanımlar olarak aynı heyecan ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ev sohbetlerimizle kapı kapı broşür dağıtıp yapacaklarımızı anlatarak yaptığımız çalışmalarla hanım kardeşlerimizin gönüllerine Milli İttifak’ı nakış nakış işliyoruz. Tek derdimiz var Allah’ın rızasıdır” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.