MÜSİAD Ramazan Çadırında İftar Açtırdı

MÜSİAD Ramazan Çadırında İftar Açtırdı

Yayın: 25.05.2018 22:12
Paylaş:
A+ A-

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanlığı ve Genç MÜSİAD tarafından belediye çadırında halka iftar verildi.

MÜSİAD Karabük Şubesi ve Genç MÜSİAD kent meydanında Karabük Belediyesi tarafından kurulan Ramazan çadırında halka iftar verdi. Karabük Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Can Özçelik ,Gürkan Sönmez ve Hasbi Ünal’ın da katıldığı iftarda Genç MÜSİAD Başkanı Bekir Uluçay, MÜSİAD olarak Ramazan ayında her akşam 750 kişinin oruç açtığı çadırda iftar verdiklerini söyleyerek, “Kentin işadamları olarak böylesi etkinliklerle halkla iç içe olmak ayrı bir mutluluk veriyor” dedi.

Yorumlar

  1. Cavit KESGİNCİ

    Müsiad yöneticileri halkla iç içe olmuşlardır,allah hayırlarını kabul etsin

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)