Numune Alımları Devam Ediyor

Numune Alımları Devam Ediyor

Yayın: 15.08.2018 21:35
Paylaş:
A+ A-

İl Tarım Müdürlüğünce,2018 Yılı Hasat Öncesi Pestisit Denetim Talimatı Hükümlerine Uygun şekilde numune alımları devam ediyor.

Konu ile ilgili verilen bilgide,”Karabük İli merkez Yukarı Kızılcaören,Cemaller,Kılavuzlar köyleri ile Safranbolu İlçesi Sat Köyü ve Konarı Köylerinde yetiştiricilik yapan üreticilerimizden çeşitli ürünlerde numuneler alındı.

İl Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarımızda, yerel ürünlerimizin pestisit (tarım ilacı) kalıntısından ari, güvenilir ve izlenebilir olarak tüketicilerimize ulaşması amaçlanmaktadır”bilgilerine yer verildi.

Yorumlar

  1. karabüklü

    İl Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarımızda, yerel ürünlerimizin pestisit (tarım ilacı) kalıntısından ari, güvenilir ve izlenebilir olarak tüketicilerimize ulaşması amaçlanmaktadır”bilgilerine yer verildi.. BU MUDUR TİTİZ ÇALIŞMA ARKADAŞ! FOTOĞRAFTAKİ BAYANSA TEKNİK PERSONEL VAY KARABÜK TARIMINA! VAY Kİ VAY KARABÜK İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE!!! BAYAN DAHA OMUZUNDAN ÇANTASINI BIRAKMAMIŞ, NE BİLEYİM BİR TULUM BİR İŞ ELBİSESİ GİYMEMİŞ! İŞ YERİNDEN ÇIKTIĞI GİBİ GELMİŞ HANIMEFENDİ!!! YUKARIDAKİ FOTOĞRAF DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN FOTOĞRAFINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL, İNSANI KANDIRMAYIN LÜTFEN.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu

Yayın: 25.04.2024 13:45
Paylaş:
A+ A-

Bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri erişime açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgiye göre, “Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu” kapsamında hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu.

Hacı adayları, kafile ve uçuş bilgilerini e-Devlet üzerinden öğrenebilecek.