Oceania Para-Taekwondo Şampiyonu Özcan oldu

Oceania Para-Taekwondo Şampiyonu Özcan oldu

Yayın: 29.06.2019 00:15
Paylaş:
A+ A-

Güleç Petrol Karabük Çınar Spor Kulübü sporcusu Alican Özcan Avusturalya’da düzenlenen Oceania Para Taekwondo Şampiyonasında birinci olarak şampiyonluğu elde etti.

Avustralya Gold Coast’ta bugün gerçekleştirilen Oceania Para Taekwondo Şampiyonasında Güleç Petrol Karabük Çınar Spor Kulübü sporcusu Alican Özcan rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Şampiyonadan 1. Olarak ayrılan Özcan 2020 Tokyo Paralimpik oyunlarına katılma yolunda hanesine 20 puan daha yazdırmış oldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

D Expert, yeni kurumsal kimliğini tanıttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – D Expert, yeni kurumsal kimliğini tanıtarak, gelecek dönem hedeflerini paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ikinci el otomobiller için profesyonel ekspertiz hizmetleri sunan D Expert, Kuruçeşme'de gerçekleştirilen lansmanda, yenilenen marka kimliğini ve hedeflerini sektör paydaşlarına tanıttı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen D Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger, D Expert'in kurulduğu 2014'ten bu yana kaliteden ödün vermeden müşteri odaklı ve tarafsız ekspertiz hizmeti sunduklarını belirtti.

Sektördeki varlıklarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ayözger, her yıl ikinci el araç piyasasında 9 milyon otomobilin el değiştirdiğine işaret etti.

“D Expert'le alırken de satarken de güvende” sloganıyla markanın yenilenen kurumsal kimliği hakkında bilgi veren Ayözger, “Güncellenen logomuzdaki kırmızı daire, ekspertiz sektöründe bir referans noktası olarak öne çıkarken, aracın her ayrıntısının titizlikle incelendiğini ve Türkiye'nin dört bir yanına yayılan ekspertiz merkezlerini sembolize ettiğini vurguluyor.” ifadelerini kullandı.

D Expert olarak, ilerleyen günlerde 24 şehirde 41 ekspertiz merkezinin açılmış olacağını aktaran Ayözger, potansiyel müşterilere ulaşmak adına şube sayısını artıracaklarını belirtti.

– “Yılda ortalama 500 binden fazla aracın ekspertizini hedefliyoruz”

Ekspertiz sektöründe güven kavramının önemli olduğunun altını çizen Ayözger, şunları kaydetti:

“Halihazırda 2000'den fazla ekspertiz merkezi var. Ancak bir çoğu standartları karşılamıyor. Biz oto ekspertiz sektörüne bir standart getirmeyi önceliklerimiz arasına aldık. İlk günden itibaren, kaliteden ödün vermeden, sektörümüzün ihtiyaç duyduğu, paydaşlar arasında güveni sağlayan, müşteri ve teknoloji odaklı, tarafsız ve bağımsız hizmetlerimizle otomotiv dünyasına değer katıyoruz. Araç alım ekspertizinden, kaskoda vade boşluğu olan araçların kontrolüne, servislerde yapılan hasar onarımlarının denetiminden, yeniden kiralanacak araçların hazırlanma süreçlerinin yönetimine kadar birçok farklı hizmet kalemi oluşturarak otomotiv sektörünün ihtiyaç duyduğu çözümleri sunuyoruz.”

Ayözger, bugüne kadar ekspertiz sektörünün standartlarını belirlediklerini ifade ederek, standartları ve hizmet kalitesini araç alımında ve satımında güvene ihtiyaç duyan son tüketiciye daha fazla ulaştırmak için yenilendiklerini vurguladı.

Hedeflerinin bu yıl sonuna kadar 90, 2025 sonuna kadar ise 150 şubeye ulaşmak olduğunu belirten Ayözger, “Bu strateji ile yılda ortalama 500 binden fazla aracın ekspertizini hedefliyoruz.” görüşünü aktardı.