Oflu Hocanın Şifresi 2’nin Galası Karabük’te Yapıldı

Oflu Hocanın Şifresi 2’nin Galası Karabük’te Yapıldı

Yayın: 23.05.2016 10:05
Paylaş:
A+ A-

Yönetmenliğini Adem Kılıç’ın üstlendiği, başrollerini Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür ve Başak Daşman’ın paylaştıkları ‘Oflu Hocanın Şifresi 2’ filminin Karabük galası, Kares AVM Citypleks Sinemaları’nda yapıldı.

Kares Merkezi’ndeki galaya katılan filmin başrol oyuncusu Çetin Altay, sinemaseverlere imza vererek bol bol fotoğraf çektirdi. Altay’a bazı Iraklı vatandaşlar da ilgi göstererek kendisiyle fotoğraf çektirdi.

Filmin başrol oyuncularından Çetin Altay, güzel bir film çektiklerini ve bundan sonrasını seyircinin söyleyeceğini belirterek, ”Bizleri en çok sevindiren şey, filmden çıkan insanların beğenmeleri ve mutlu olmaları. İzlemeyenlerin de mutlaka izlemesini istiyoruz. Yaklaşık bir haftadır film vizyonda. Bir beklentimiz yok ama hak ettiği yeri bulacaktır” dedi.

Altay daha sonra vatandaşlarla birlikte sinema salonunda filmi izledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Doğan, TSYD Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Doğan ile beraberindeki Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda yeniden TSYD Trabzon Şubesi Başkanlığına seçilen Selçuk Kılıç ve yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.

Başkan Doğan, ziyarette yaptığı açıklamada, kulübün Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirdi.

Trabzonspor'un çok önemli bir değerini, Onursal Başkanını kaybettiğini belirten Doğan, “Bu yüzden çok üzüntülüyüz. Başkanımızı rahmetle anıyorum.” dedi.

Doğan, Fatih Karagümrük ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçına ilişkin, “İyi bir sonuç alıp taraftarlarımıza bir kupa kazandırmak istiyoruz. Sizlerin nezdinde de tüm Trabzon basınına teşekkür ediyorum. Desteklerinizi her zaman gördük ve bundan sonra da görmeye devam edeceğimize inancım tamdır.” açıklamasında bulundu.

TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Kılıç ise yönetim kurulu olarak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Doğan'a teşekkür etti.