Öğrenciler Tabletlerine Kavuştu

Öğrenciler Tabletlerine Kavuştu

Yayın: 22.02.2021 21:07
Paylaş:
A+ A-

Eflani Kaymakamlığı tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ayrıca Safranbolu Ticaret Odası, EFKO yönetim kurulu adına Başkan Vasfi KARAGÖZOĞLU, ilçe okullarında görev yapan öğretmenler ve İlçe Kaymakamlığınca temin edilen toplamda 164 adet tablet, öğrencilere ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.
Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen tablet dağıtım törenine Kaymakam İbrahim ŞENKON, Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELEBİ, EFKO yönetim Kurulu Başkanı Vasfi KARAGÖZOĞLU ve İlçe SYDV Müdür V. Engin ÖZGENÇ katıldı.
Kaymakam İbrahim ŞENKON “Tablet ve internet yardımları konusunda özveri gösteren ve bağışta bulunan başta ilçemiz de görev yapan kıymetli öğretmenlerimize, EFKO yönetim Kurulu Başkanı Vasfi KARAGÖZOĞLU’na Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami ACAR ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum“ diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Yayın: 23.04.2024 10:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Z.M.O. idaresindeki 35 JZE 23 plakalı otomobil, Karabük-Safranbolu kara yolu Kireçkuyusu mevkisinde kontrolden çıkarak önce bariyere ardından yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.