Öğretmenler Maske Üretiyor

Öğretmenler Maske Üretiyor

Yayın: 31.03.2020 09:02
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Halk Eğitim Merkezinde gönüllü öğretmenler tarafından koruyucu maske üretimi gerçekleştiriliyor.
Safranbolu Halk Eğitim Merkezindeki gönüllü öğretmenler tarafından yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle kendi personeli, vatandaşlar ve kurumlara maske üreterek katkı sunuyor.
Korona virüsü salgınının önlenmesine yönelik tüm imkanların seferber edildiği sürece destek olmaya çalışıldığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Tüm dünyada zorlu bir süreç yaşanmakta. Ülkemizde de bu süreç içeresinde devletimizin bütün birimleri büyük fedakarlık içeresinde bir çalışma yürütmekte. Bizlerde sürdürülen fedakar çalışmalara azami ölçüde katkı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu çerçevede kaymakamlığımızın öncülüğünde koruyucu maske üretimine başlandı” dedi.
Gümüş, üretilen maskelerin Safranbolu Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu olmak üzere kurumlara teslim edileceğini sözlerine ekledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Of’ta muhtarlar toplantıda bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Of ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları için tanışma toplantısı düzenlendi.

İlçe sahilindeki bir işletmede organize edilen toplantıya, Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Şevki Saral, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Demirer, göreve seçilen muhtarları tebrik ederek

Belediye Başkanı Sarıalioğlu ise muhtarlarla beş yıl boyunca güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirtti.