Okan Küçük Yorumluyor 1 Mart 2023

Okan Küçük Yorumluyor 1 Mart 2023

Yayın: 01.03.2023 23:58 |Güncelleme: 06.03.2023 10:51
Paylaş:
A+ A-

Dron ve Radar Uygulamaları Tepki Topluyor

Karabük’te bir süredir devam eden 2 ayrı yol çalışması henüz tam olarak bitmediğinden araç sürücüleri zor anlar yaşamaya devam ediyor.

Trafik sıkışıklığı şimdilik devam ediyor.

Bu süreçte bir de dronla ceza uygulamaları vatandaşı illallah dedirtiyor. Dışarıdan resmi olduğu görülmeyen sivil araç izlenimi veren araçla bir nevi gizli radar uygulaması da çabası.

Yol çalışmaları bitinceye kadar dronla ceza kesmek yahut gizli kenarda- köşede saklanarak radar cezası yazılmasına ara verilebilir mi, diyor vatandaşlar.

Aslında gizli radar hiç olmamalı, köprü altlarında, kenar – köşelerde bir nevi sürücüye kumpas kurar gibi ceza olmaz, olmamalı, diyorlar da , ben en azından yol çalışmaları bitinceye kadar yapılmasa olur mu diyorum…

Vatandaş yol çalışmalarının keşmekeşinden bunalmış , yer yer canı burnunda iken bu radar uygulamalarına yol çalışmaları bitinceye kadar ara verilemez mi gerçekten ?

Sanırım  kısa süre de bitecek zaten her iki yol çalışması, dibi geldi yani  değil mi ?

Seçim Zamanında Yapılacak

Türkiye’de seçimlerin zamanında yapılacağını düşünenler tarafında olduğumu önceki yorum haberler de belirtmiştim. Tabi ki demokrasiler de hesaplaşılacak yer sandıktır.

Ak Partili bazı çevreler, “EYT bugün yarın çıkacak. Seçimden önce kesin çıkacak.  Borsa İstanbul toparlanmaya başladı daha da güçlenecektir. Deprem sonrası o bölgelerde kapanan bazı petrol kuyuları vardı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, geçen hafta ulusal basına yaptığı açıklama da, ‘İlk anda petrol üretim faaliyetleri ile ilgili kontrol amaçlı durdurmuştuk. Bugün itibariyle 290 kuyumuzun 286’sını tekrar üretime aldık.’ Demişti.”

“Deprem felaketinin ardından devlet- millet el ele tüm yaraları sarmak için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

Hatalar- eksiklikler- aksamalar belki vardır ama, devlet – millet bütünlüğü devam ediyor.

Bunlar ve başka gelişmelerle birlikte   Türkiye güçlenmeye devam edecektir. Vatandaşlar seçim zamanında sandığa giderek tabi ki tercihlerini gösterecekler.

Sandık dışı girişim  en son 15 Temmuz’da darbe girişimiyle yapıldı. Hemen herkes iktidarın işi zor , dedi ama ne oldu , iktidar daha da güçlendi.

Gelinen süreçte deprem sonrası yine iktidarın işi zor diyenler var. Evet zor, o bölgeleri inşa etmek zaman meselesi. Ama her türlü sandık dışı girişimde güçlendik, sandığa gelindiğinde yine en güçlü biz olacağız, sandıktan biz çıkacağız. Bu millet hala Cumhurbaşkanı adayını bile belirleyememiş bir yapıya nasıl oy versin. Türkiye güçlenmeye ve büyümeye devam edecektir.” diyorlar.

Ak Partili çevrelerin görüşleri böyle.

Yazarın önceki yazıları için, BURAYI TIKLAYINIZ

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”