Okan Küçük Yorumluyor. 11 Ocak 2023

Okan Küçük Yorumluyor. 11 Ocak 2023

Yayın: 11.01.2023 01:26
Paylaş:
A+ A-

Vali Gürel Karabük’te Tek…

Yıl da 365 gün  var. 10 Ocak’ta  sıradan bir gün denilebilir. Ama gazeteciler için 365 gün de 10 Ocak tarihli günün önemi ve anlamı var.

Tarihçesine girmeyeceğim. Sonuç itibarıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Bu özel gün de Karabük basınına özel bir kahvaltı programı düzenleyen Karabük Valimiz Fuat Gürel’e , Valilik Özel Kalem Müdürümüz Mustafa  Cücü’ye ve Basın Müdürümüz Bilal Yatmaz’a  teşekkür ediyorum.

Vali Gürel gerçekten bu konu da öteden beri hassasiyet gösteren biri oldu. Hatta kutlama mesajında Gazeteciler GünüMüz kutlu olsun, diyen de tek kişi oldu. Sağolsunlar, basının kamu görevi yapmakta olduğunun bilincinde ve biz gazetecileri mesai arkadaşı olarak görmesi, beni de sanıyorum  tüm meslekdaşlarımı da memnun ediyor.

Sağolunuz Sayın Valim, gerçekten  özel gün programı düzenleyen tek kişisiniz. Teksiniz yani…

Ziyaret Edenleri ve Etmeyenleri de Yazayım

Gazeteciler günü kapsamında Safranbolu Belediye Başkan Vekili Serap Karaoğlu, Birlik Medya’yı ziyaret etti. Sağolsunlar Başkan Köse şehir dışında ama çiçeği de geldi, yine Safranbolu Belediyesi’nin çeşitli hediyeleri de geldi. Başkan Köse kendisi de aradı. Teşekkür ediyorum.

İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Sözen bizi ziyaret etti. Sağolsunlar…

İyi Parti Milletvekili A. Adayı Yalçın Kılınç Hocamız ve Yılmaz Saral Abiyle bugünümüzü unutmadılar bizi ziyaret ettiler, teşekkür ediyorum.

Karabük Milletvekili Niyazi Güneş Hocamız  çiçek gönderdi. Teşekkür ediyorum.

Safranbolu Turizm İşletmeleri Derneği (SAFTİD) çiçek gönderdi. Şebnem Urgancıoğlu Ergüder ve dernek yönetimine teşekkür ediyorum.

Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve Teşkilatı da  Birlik Medya’yı ziyaret ederek günümüzü kutladılar. Başkan Altınöz ve İl Teşkilatına da teşekkür  ediyorum.

Ak Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya geldi, teşekkür ediyorum.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Başkanı Saime Öksüzoğlu ve Kadın Kollarından geldiler,  teşekkür ediyorum.

Ak Parti’ye bu özel gün de genel olarak da bir teşekkür ediyorum çünkü, İl Başkanı, Merkez İlçe başkanı ve Kadın Kolları başkanı beraberindekilerle  gelip kıymet verip ziyaret ettiler.

CHP’si – MHP’si – İyi Parti’si – Deva Parti’si, Gelecek Parti’si ve Yeniden Refah’ı, Saadet Parti’si vs. den tek bir kişi ziyarete gelmedi, sağolsunlar… Ondan sonra niye millet Ak Parti’yi seviyor, niye millet Ak Parti’yi istiyor derler, değil mi ? Gazeteciye gelmeyen halka gider mi ? Neyse… Sağolsunlar…

 Bazı Kurumların Kayıtsızlığı da Dikkat Çekici

Karabük Belediyesi’nden arayan soran gelen giden olmadı. Aslında eskiden Karabük Belediyesi bu özel güne   çok değer verirdi. Ama son yıllar da hiçbir program vs. yapmıyor.

Kardemir, her sene yeni yıl da   basına özel yeni yıl ajandası, lokum falan gönderirdi. Ya da 10 Ocak’ta  bir program düzenler ora da ufak tefek hediyeler verirdi. Bu sene yeni kurumsal müdür geldi. Bu programı kendisi mi düzenlemedi, yahut içeriden diğer arkadaşlar bilgi mi vermediler , bir anlamda bir sabote durumu var bilemiyorum. Sonuç olarak bir program yapmadı Kardemir.

Karabük TSO, Karabük Üniversitesi gibi kurumlarımızı yazmıyorum bile. Onlar her sene öyle zaten ama Karabük TSO Yeni başkanı Fatih Çapraz’dan bu konu da bir fark yaratmasını beklerdim. Neyse…

Bu yazıları okuyanlar kahvaltı meraklısı ya da lokum meraklısı yahut çiçek meraklısı olduğumuzu falan zannetmesinler. 365 gün de 1 tek günümüz var. Gazeteci olarak hatırlanmak , değer verildiğini görmek istememiz nefsimiz okşayan , insani bir durum…

Bunu her sene aralıksız olarak sadece Valimiz Fuat Gürel yapıyor, sağolsunlar. Yine söylüyorum Vali Gürel Karabük’te tek….

Yazarın önceki yazıları için, BURAYI TIKLAYINIZ

 

 

Yorumlar

  1. İlyas Erbay

    Sn. Küçük yazınızda; kentimiz yöneticilerinin duyarlılık konusundaki hassasiyetlerinin fotoğrafını çok net ortaya koymuşsunuz.Karabuk valimiz Sn. Fuat Gürel beyefendi başta olmak üzere bu özel günde basınımızı yalnız bırakmayan, nezaket gösteren herkese teşekkürler. Umarım diğerleride örnek alır.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tekkeköy’de “23 Nisan” kapsamında bando gösterisi ve vosvos turu düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bando gösterisi ve vosvos turu gerçekleştirildi.

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte bando gösterisi ve vosvos turu, Murtaza Oktav Otobüs Terminali önünden başladı.

Tekkeköy Kaymakamlığı önünde sona eren etkinlikte halk oyunları gösterisi de düzenlendi.

Programa Kaymakam Polat Kara, Tekkeköy Belediye Başkan Vekili İsmail Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erdal Özdemir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Erdoğan, İlçe Mal Müdürü Alper Altınbulak, Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Elif Kırımlı ve Murat Güven ile okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.