Okan Küçük Yorumluyor. 14 Aralık 2022

Okan Küçük Yorumluyor. 14 Aralık 2022

Yayın: 14.12.2022 10:21
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar ve Keskinkılıç

Dünkü yorum haber de yazmıştım. ESKİPAZARlılar da ciddi bir kenetlenme var. Ciddi bir birlik beraberlik var, ve yıllar sonra artık kesin olarak ESKİPAZAR kökenli bir milletvekili istiyorlar. Haksız da değiller, değil mi ?

(Bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında KESDER Başkanı İdris Çankaya’nında önemli bir rolü var.)

KESDER hizmet binası açılışında Eskipazar kökenli Ali Keskinkılıç’a gösterilen teveccüh orta da. ÖNCEKİ GÖREVLERİ VE MEVCUT GÖREVİ ANLAMINDA DOLU DOLU BİR İSİM ALİ KESKİNKILIÇ.

ANKARA’YI DA TANIYAN BİLEN, NEYİN NERDEN ÇÖZÜLECEĞİNİ, NEYİN NEREYE KİME YAPTIRILACAĞINI ADETA EZBER ETMİŞ, KARABÜK’E YEPYENİ UFUKLAR ÇİZEBİLECEK BİR İSİM OLDUĞU AÇIK. YAŞI DA TAM KIVAMINDA, TECRÜBESİ DE TAM KIVAMINDA HANİ TADINDAN YENMEZ BİR İSİM.

Ali Keskinkılıç  aday olsa Eskipazarlılar blok oylarını getirip Ak Parti’ye verirler, öyle değil mi ?

(CHP-İYİ PARTİ-MHP ve diğer partiler de Eskipazarlı bir Milletvekili koyarlar mı, koyarlarsa o isimler kimler olur, kimler yakışır, kimler birleştirici olabilir gibi diğer partileri de bence yakinen ilgilendiren konuları zamanı geldiğinde yazarım tabi.)

KESDER hizmet binası açılışında hemşehrilerinden  gördüğü yoğun ilgi üzerine  Ali Keskinkılıç’ı  yazdım.

Gerçi Karabük’e kadar gelmiş hasta olduğumu da bilmiyor sonuçta. ‘Okan kardeş, kahve içmeye geliyorum’ falan diye aramadı ama olsun bakalım, kahve borcu ona kalmış oldu böylece.

Başkan Aydın’dan Millet Bahçesi Projesi Eleştirisi

Karabük Millet Bahçesi 20 Aralık’ta ihaleye çıkacak. Proje taslağının görsellerini Deva Partisi İl Başkanı Yusuf Aydın bana da attı sağolsun. Ben de o vesileyle gördüm. Tabi Başkan Aydın sosyal medya hesabından eleştirel bir paylaşım da yapmış ve  “Geçmiş olsun Kent Meydanı..Geçmiş olsun Karabük..20 Aralık’ta Kent Meydanının ihalesi var !Çünkü seçimlere yetişmesi lazım..Ortak akıl yok, İstişare yok,   Karabük’lüler yok, Stk’lar yok, Üniversite yok, 20 tane bina var Otopark yok, Ticaret alanı var Meydan yok, Kent meydanının sahibi iktidarın il başkanımı, milletvekillerimi, bürokratlarmı yoksa Karabük’lüler mi ? Kent meydanı CAZİBE MERKEZİ olmalı dedik, iktidar TİCARET MERKEZİ yaptı. SAHİPSİZ ŞEHİR.. 6 AY KALDI. Bu şehre biz sahip çıkacağız.” demiş.

Karabük Millet Bahçesi

Deva Partisi İl Başkanının taslak projeyi paylaşmasının ardından projeyi gördüm. İhaleye çıkacak olan proje bu anladığım kadarıyla. Şöyle bir genel olarak baktığımda çok büyük bir proje, çok ciddi rakamlara ulaşacak bir proje.

Proje de Selatin Camisi var. Yeni Valilik Binası var. 8-9 yeni  ticaret merkezi vari bir alan var. Basketbol- voleybol sahaları var, Millet Bahçesi var. (Basın Evi’de o yapıların içine bir yere eklenecektir mutlaka.)

Bugünkü rakamlarla bakıldığında bir Cami 250 Milyon TL olsa, yeni Valilik Binası 250 Milyon TL olsa,  yapılacak Millet Bahçesi – ağaçlandırması- yeşillendirmesi- yürüyüş alanları falan 250 Milyon TL olsa,  yeni yapılacak  ticaret merkezi vari  9 bina 250 Milyon TL olsa, etti 1 Milyar TL. ( Eski parayla 1  Katrilyon )

Yine proje de Adliye Binası yok. Yıkılmış görünüyor. Yeni adliye binası da en az 250 Milyon TL olsa, toplam da 1 Milyar 250 Milyon TL ( Eski parayla 1 Katrilyon 250 Trilyon)

Tabi benim verdiğim rakamlar tahmini. Resmi rakam da bugün yarın açıklanacaktır. Çok büyük paralar. Çok büyük yatırım. Yapım süresi kaç yıl acaba ? İnşallah kısa süre de biter. Çok büyük yatırım gerçekten…

Yazarın önceki yazıları için, BURAYI TIKLAYINIZ

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.