Okan Küçük Yorumluyor 24 Kasım 2022

Okan Küçük Yorumluyor 24 Kasım 2022

Yayın: 24.11.2022 00:03
Paylaş:
A+ A-

 

Altınöz’den Çakır’a Cevap 2

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır’ın geçen hafta yaptığı  basın açıklamasından pasajları yorum haberler de yazıyorum ki Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz den tarafıma cevaplar geldi.

Başkan Altınöz’ün verdiği cevaplar da ,Ovacık’taki hastaneyle ilgili  seçim öncesi gibi bir süreçte kabasının bitmiş olacağını, Ovacık hastanesinde işlerin yolunda olduğunu,

Eflani’de 10 yataklı hastane de ise  sorun olmadığını, orada kısa süreli tedavi  hizmetinin  sürekli olarak verildiğini, acil hizmetlerin hızlıca görüldüğünü,  önemli , ciddi bir rahatsızlık, çok özel sorun noktasında sağlık sorunları olanların Karabük’e geldiklerini,

Eskipazar Hastanesinde tüm işlerin Bakanlığın kendi ekipleri uhdesinde yapıldığını, oluşan kayma sonrasında şu an geçici olarak başka yer de sağlık hizmetinin kesintisiz verildiğini ve

150 YATAKLI EK HASTANE BİNASINDA İSE  SÜRECE CHP ENGEL OLDU DİYE BİR  ESPRİ YAPTIĞINI  orayla ilgili Karabükspor Başkanının aldırdığı  tedbir kararının 1 hafta kadar önce kaldırıldığını ve hızlıca zemin etüdünün yapılması için harekete geçildiğini , söylediğini dünkü yorum haberimde yazmıştım.

Not olarak Başkan Altınöz’ün  Safranbolu Belediyesi’nin Kapalı OTOPARK projesinin ne durumda  olduğunu hata Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin de basın toplantısında ‘Safranbolu Belediyesi kapalı otopark’ın temelini attı mı ?’ diye sorduğunu hatırlatarak Başkan Çakır’ın basın toplantısında yaptığı bazı eleştiriler de top Safranbolu Belediyesi’nde patlıyor gibi açık bir durumun ortaya çıktığını söylemiştim..

Şimdi gelelim diğer eleştirilere ve cevaplara…

Çakır’ın Eleştirileri ve Altınöz’ün Cevapları

Hava kirliliği konusuna değinen Başkan Çakır, ‘Safranbolu’dan Karabük’e gelirken her gün Karabük’ün üzerinde sis bulutu var. Kirlilik devam ediyor. KARDEMİR KAR EDİYOR, YILLARDIR BİTİRİLEMEYEN TOZ TOPLAMA FİLTRELERİNİ BİR AN ÖNCE BİTİRSİNLER havayı kirleten bütün sanayi kuruluşlarına söylüyoruz bunu. KARDEMİR YÖNETİMİ  TAMAMEN SİYASİ. TÜRKİYE DEMİR-ÇELİĞİ KARABÜK’TEN ÖĞRENDİ. BU İŞİ TÜRKİYE’YE ÖĞRETEN KARABÜK’TEN YÖNETİMDE NEREDEYSE KİMSE YOK. Siyasi atamaların son bulması lazım. Bir zorluk olduğunda Kardemir’e Karabük tüm katmanlarıyla sahip çıkıyor, Kardemir Karabüke’ ne kadar sahip çıkıyor ?’ şeklindeki eleştirileri cevaplayan Başkan Altınöz bana şunları ifade etti.

‘Kardemir’de bugün hiç borç yok. ESKİLERİ HATIRLAYIN, BİR DÖNEM KAPISINDA İCRA MEMURLARININ OLDUĞU, HESAPLARININ BLOKE OLDUĞU BİR KARDEMİR VARDI. AK PARTİ İKTİDARA GELDİĞİNDE BİRÇOK SIKINTI GİDERİLDİ. Ayrıca bugün yüksek karlar elde eden bir Kardemir var. İşçi alımlarını Karabük’te ikamet etme şartıyla alan, kim hangi partili diye bakılmadan noter kurasıyla işçi alan  bir Kardemir var. SAFRANBOLU BELEDİYESİ GİBİ ANTEP’TEN BAŞKAN YARDIMCISI GELİP -GİTMİYOR .

30 yıldır alınamayan Kent Meydanının mülkiyetini bu dönem de aldık. Çevre yatırımlarını tüm gücüyle yapan Kardemir var. Yıllardır bir şekilde atıl kalan Yenişehir’de restorasyon çalışmalarına başlayan bir Kardemir var. Hep ileriye giden, hep kar rekorları açıklayan Kardemir var, bunun neresi olumsuz…Bu yönetimin zararını görmedik ama karlarını gördük.’ dedi.

Diğer konulardaki açıklamalarını gündeme getirmeye devam edeceğim. Arkası yarın yani…

Özçelik İş Sendikasından Rekor Katılımlı Programında Görülenler.

Özçelik İş Sendikası Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Büyük Aile Buluşması ve Teşkilat Eğitimi” programı, 12-15 Kasım 2022 tarihinde Ankara Kızılcahamam’da Bin 300’den fazla rekor bir katılımcı sayısı ile gerçekleştirildi, bilindiği gibi. Konuyla ilgili Karabük Ajans 78 haber sitem de geniş bir haber de yapmıştım.

Özçelik İş Sendikasında  birlik-beraberlik ve kardeşliğin kazandığı bir kez daha görüldü. Coşku ve heyecan içinde bomba gibi bir teşkilat yapısı bir kez daha görüldü.

Geçmişte atılan yalanların- iftiraların, kirli senaryoların, itibar suikastlerinin, ayak oyunlarının zerre nispetinde tutmadığı bir kez daha görüldü.

Özçelik Sendikası Genel Başkanı  Yunus Değirmenci’nin tüm üyeler nezdindeki inancı-samimiyeti- itibarının perçinlendiği bir kez daha görüldü.

Genel Başkan Değirmenci’nin yalanlar ve iftiralar karşısında yıkılamayacağı ve Sendikanın daha da büyüyüp gelişmesi için USTA bir isim olduğu bir kez daha görüldü.

Umarım görülenler, çok iyi anlaşılmıştır…

Not: Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla başla çalışan, her şeyin en iyisine layık olduklarına gönülden inandığım  öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Baş Öğretmen Atatürk’ün bir sözüyle bitireyim. “‘Vekil maaşları öğretmen maaşlarını geçmesin”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 4 zanlı tutuklandı

Yayın: 16.04.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Valiliğin açıklamasına göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenice ilçesinde 2 kişinin bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde arama yapıldı.

Aramada, 8,11 gram peçeteye emdirilmiş sentetik uyuşturucu ve hap ile 42 uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, merkez Atatürk Mahallesi ile Yenice ilçesinde 3 araç, 1 ev ve 11 kişiye yönelik arama yaptı.

Aramada, 7,60 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram kubar esrar, 17 sentetik ecza hapı, 7 kök kenevir, 2,73 gram kenevir tohumu, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, sigaraya sarılmış sentetik uyuşturucu, madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin 370 lira bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheliden 8’i jandarmadaki işlemlerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.