Okan Küçük Yorumluyor 26 Mayıs 2022

Okan Küçük Yorumluyor 26 Mayıs 2022

Yayın: 26.05.2022 09:47 |Güncelleme: 29.05.2022 12:14
Paylaş:
A+ A-

Elif Güneri’den Remzi Özçelik’e ziyaret.

Malum Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda Türk A Milli Kadın Takımı olarak dünya da söz sahibi olacak bir başarıya imza attık. 12 sikletin 7 madalyasını Milli Takım olarak biz aldık. Dünya üçüncülüğünü de Karabüklü milli boksörümüz Elif Güneri ülkemize kazandırdı.

Karabük Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Güven, Dünya üçüncüsü Elif Güneri’ye çok güzel bir karşılama programı düzenledi. Güven, gençlik spor müdürlüğünde kaliteli hizmetlere imza atan biri zaten.

Geçen gün  Karabüklü milli boksörümüz Elif Güneri Antrenörü Baykan Arslan, Çelikoğlu DÇ. Sahibi  Remzi Özçelik’i ziyaret etti.

Milli Boksör Güneri ve Antrenör Arslan, Karabük Boks kulübünün büyük destekçisi olan Çelikoğlu Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik’e desteklerinden dolayı teşekkür  etti.

Çelikraymarkasıyla Dünya Şampiyonasında Milli Takımın  giyim ve forma sponsoru da olan Remzi Özçelik’e, federasyon başkanının teşekkür ve selamlarını da ilettiler.

Araç Çayı Araç Çayı ihalesi 16 Haziran’da

Araç çayı ıslah projesi konusu Karabük’ün kanayan yaralarından ve yıllara sari bir konu. Bu konu her seçim gündeme gelir sonra unutulur-unutturulur gider, giderdi.

Gelinen süreçte  Kayabaşı Köprüsü ile Terminal binası arası olan kısmı için 16 Haziran’da ihaleye çıkılacak.  90 Milyon TL’lik bir yatırım. Karabük’ün çehresinin değişmesinde önemli bir etken olacak.  Şehir merkezi 23 dönüm daha yeni alana kavuşmuş olacak.

Devamı da getirilirse ayrıca değişim- gelişim devam edecek. Bu konu  zaten iki yerel gazetemizde ve haber sitelerimizde olduğu için bugün bu kadar yazayım. Yarın ki yorum haber de biraz daha bu konuyu detaylandırayım, Bu sürece nasıl gelindi onları değerlendireyim inşallah.

Emeği geçenlere teşekkür ederim. Karabük’ün büyümesi- gelişmesi  projelerin hayatiyete geçirilmesi herkesi sevindirir.

 

Karabük’te Boks Sporu ve Diğer Branşlar Yeterince Destek Görüyor Mu ?

Türkiye’de spor denilince akla hemen futbol geliyor. Karabük’te de öyle ama maalesef Karabüksporumuzun durumu orta da. Futbol harici bir çok branşta da Karabük’te derece yapan  çok değerli sporcularımız var.

Karabük’te bir çok branşta, dereceler yapan sporcularımıza destekler ne durumda acaba ? Devletin kurumları imkanlar ölçüsünde desteklerini veriyorlar tabi. Ama özel anlamda bir destek var mı, yeterli mi ?

Güneri örneğinden bakacak olursak,  ben de yakinen biliyorum yıllardan beri Çelikoğlu DÇ Sahibi Remzi Özçelik maddi- manevi destek veriyor, başka ?

Yazarın önceki yazıları için BURAYI tıklayınız

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.