Onur Sahası Dönüşüm Projesi Hazır

Onur Sahası Dönüşüm Projesi Hazır

Yayın: 12.10.2021 22:00
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Karabük AK Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ortak bir yazılı açıklama yaparak, Amatör Futbol branşlarına hizmet eden, akademi liglerine ev sahipliği yapan ve Kardemir Karabükspor’ un antrenman sahası olarak kullanılan 200 evler ONUR Sahası’nın çim yüzeyinin yenilenmesi konusunda hazırlanan dönüşüm projesinin onaylandığını duyurdular.

Onur sahasının kullanımdan kaynaklı ekonomik ömrünü tamamlamış ve bu sebepten bakım onarımına ihtiyaç duyulduğunu belirten Milletvekilleri sahanın sentetik çim olarak dönüştürüleceğini açıklayan yazılarında şöyle dediler;

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde yakından takip ettiğimiz ve Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ nu ziyaretimizde, ilimizin Gençlik ve Spor yatırımları içerisinde dile getirdiğimiz Onur Sahası dönüşüm projesi için ihtiyacımız olan ödenek onaylanmış olup, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze aktarımı yapılmıştır. Projelendirme ve ihale süreci en kısa süre içerisinde tamamlandıktan sonra Onur Sahası tekrar eski günlerdeki gibi Amatör Futbol Lig takımları tarafından kullanılacak ve 4 kulvarlı yürüyüş parkurları ile ilimizde sporseverlerin hizmetine sunulacaktır.

Onur Sahası Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası dönüşüm projesi’nin hayata geçirilmesinde ve ilgili ödeneğin ilimize kazandırılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ na ve Bakanlık yöneticilerimize teşekkür ediyor, Karabük’ümüze ve tüm sporseverlere hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Karabük’ümüzün her alanda ihtiyacı olan yatırımlarını titizlikle takip etmeye ve çözümü noktasında gerekli ziyaretlerimizi ve görüşmelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

 

3 kişi görüş bildirdi

  1. yanlız kurt

    aman ne büyük hizmet yapmışsınız ya karabük ün trafik çevre işsizlik gibi bir sürü problemi varken yapa yapa bunumu yaptınız

  2. Samimi

    Ancak ekonomik takılırsınız

  3. karbuksevdalısı

    Hizmet yapanındır.karabuk ıcın el ele verılmesı çok guzel.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu

Yayın: 25.04.2024 10:49
Paylaş:
A+ A-

Bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri erişime açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgiye göre, “Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu” kapsamında hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu.

Hacı adayları, kafile ve uçuş bilgilerini e-Devlet üzerinden öğrenebilecek. (AA)