Örgütsel Yazılama Yapan ve FETÖ Üyesi 2 Kişi Yakalandı

Örgütsel Yazılama Yapan ve FETÖ Üyesi 2 Kişi Yakalandı

Yayın: 19.04.2016 10:12
Paylaş:
A+ A-

Edinilen bilgiye göre, Karabük – Safranbolu yolu üzerinde yer alan reklam panolarına aşırı sol örgütlerinin propagandası ile ilgili yazılama yapan E.Ç. (21) isimli şahıs, TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandı. TEM ekiplerince sorgusu yapılan E.Ç., daha sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. E.Ç. çıkarıldığı savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’in koordinatörlüğünde il genelinde paralel yapıya yönelik operasyonlar ise aralıksız sürüyor.

Diğer yandan, Emniyet ekipleri Yenice ilçesinde FETÖ’ye üye olmak ve himmet topladığı iddiası ile ilgili olarak N.O.K. isimli bir kişiyi gözaltına aldı. Emniyette sorgusu yapılan N.O.K., hakkında adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Sözen Karacatepe Yolunda Çalışmaları yerinde inceledi

Yayın: 24.04.2024 10:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu İlçesi’ne bağlı Karacatepe Köyü yolunda meydana gelen toprak kayması ve heyelanı İlçe Teknik sorumlusu Recep Yalçın’la birlikte yerinde inceledi.

İlimiz de pazartesi günü Karacatepe köyü yolunda meydana gelen heyelan ve toprak kayması sonucu oluşan hasarları yerinde inceleyen Başkan Sözen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

” 22 Nisan’da meydana gelen Karacatepe köyü yolunda heyelan ve toprak kayması neticesinde derin çukurlar oluşarak köy yolu ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdare’sine bağlı ekiplerimiz ivedilikle kapanan köy yolunu özverili çalışmaları neticesinde Karacatepe köy yolunu trafiğe açmış bulunmaktayız” dedi.