Örtü Aaltı Yangını Büyümeden Söndürüldü

Örtü Aaltı Yangını Büyümeden Söndürüldü

Yayın: 13.05.2021 23:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te bulunan Kent Ormanı’nda çıkan örtü altı yangını büyümeden söndürüldü. Yangının sigara izmaritinde çıktığı tahmin ediliyor.
Edinilen bilgiye göre, Şirinevler Mahallesi Kemal Atalay Caddesi üzerinde bulunan Kent Ormanı’nda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ormandan yükselen dumanları fark eden vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve arazözler sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını büyümeden kontrol altına alındı. Yaklaşık 100 metrekare alanın zarar görmesine neden olan yangın soğutma çalışmaları ile tamamen söndürüldü.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlatırken, yangının ormanda yürüyüş yapan vatandaş tarafından atılan sigara izmariti sonrası çıktığı düşünülüyor.

Yorumlar

  1. BOTANİKÇİ

    karabuk safranbolu içiçe bir şahır ve etrafı ormanarla çevrili. allah aşkına cıkın ormanları gezın, ormaların içi ağaçların altı hep bira içki şişeleri dolu.havalar ısınmasıyla kuzey yarım kureye dık gelen guneş ısınları muhtemelen yangına sebbeb olaçaktır.Oman işletmesi ne iş yapar neden bu oranlar kaderıne terk edılmiş neden temızlenmiyor.yangın sigara izmarıttınden cıktı denıyor ,hadı bulalım o kısıyı keselım faturasını yok .hıkaye den kılasık devlet memuru ağzıyla çalışıyor insanlar…şişe dolu ormanlar içki şişelerınden gecılmıyor .hadı gaztecıler basın gezın haberını yapun gorelım manzarayı..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.