Otomobil 25 metrelik uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı

Otomobil 25 metrelik uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı

Yayın: 22.05.2017 00:16
Paylaş:
A+ A-

Zonguldak’ta bir otomobilin 25 metreden uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Ulutan Barajı mevkiinde Sultan K. (43) idaresindeki 67 DP 501 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 25 metreden çalılıklardan baraja doğru uçtu. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD ve 112 ekipleri araç içinde sıkışan Sultan K.’yı araçtan çıkardı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar

  1. Trafik

    Yeni şehir saat kulesini az aşağıya geçince sola doğru bir viraj var.bu viraj iç bukey.ama yol içe eğimli olacağına dışa eğimli yapılmış.yani araçlar viraj in dışına doğru yatıyor.bu noktada birgün elim bir kaza yaşanabilir.belediyemizi şimdiden uyarıyorum.ahmet abi ilgilenirseniz sevinirim

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Emekli ziraat mühendisi kurduğu serada fidan aşılaması yapıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde emekli ziraat mühendisi Kayhan Argun, Türk fındığı fidanlarına aşılama yaparak satıyor.

Kayhan Argun, emekli olduktan sonra kurduğu serada fındık aşılaması yaparak isteyenlere gönderiyor.

Argun, AA muhabirine, geçen yıl Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekli olduğunu söyledi.

Fide ve fidan yetiştiriciliği için sera kurduğunu belirten Argun, “Ceviz ve fındık fidanları üretiyorum. Yabani cevizlere Amerikan chandler ve Fransız çeşidini aşılıyoruz. Bir de Türk fındığını, ağaç usulü olan fındığı aşılıyoruz. Geçen yıl yaptık, aşı gayet başarılı. Türkiye'de bunu yapan üç kişiden birisiyiz. İzmir Ödemiş'te, Düzce'de ve Tokat Niksar'da biz varız.” dedi.

Aşılama yapıldıktan sonra verimin güzel olduğunu dile getiren Argun, şunları kaydetti:

“Bahçeleme dediğimiz ışkın alma yok bunda. Bu fındık, direkt ağaç oluyor, üstten dallanıyor. Kök yapısı diğerinden çok farklı. Artık ocak usulü fındıkçılıktan ağaç usulü fındıkçılığa geçiliyor. Makineli tarıma, silkelemeye, budamaya, toplamaya uygun. Talep çok fazla. Aşılama mevsimi Şubat 20'den Nisan 20'sine kadar süren bir zaman. Biz kalem aşısı yapıyoruz. Mevsimlik aşılamamız 5 bin adet.”