Otomobilin Çarptığı Üniversitesi Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Otomobilin Çarptığı Üniversitesi Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Yayın: 10.01.2022 20:10
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Karabük’te yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Yalçın K. (28) idaresindeki 43 UR 115 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Mücahit Kaygısız’a (22) çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle savrularak aracın üzerine düşen genç ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Karabük Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen Kaygısız, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sürücü Yalçın K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar

  1. Vatandaş

    Karabük’te yaya geçidinde kazalar oluyor bu da yaya geçidinde, kim hatalı bilmiyorum fakat Zonguldak caddesinde ışık olmayan yaya geçidinde yaya çarpıyorlar sürekli, Yetkili kimler varsa Vicdanlarınız var ise, daha çok alternatif tedbirler imkanlar alın lütfen…
    Mesela Şehir içi ikinci sıraya park edilmesi ve gelir elde edilmesi gibi komisyon kararları aklı o gibi çalıştırın..
    Polisler yaya geçitlerinde beklesin diğer cezalar için akıl yorduğu gibi buralara da ara sıra beklesin.
    Kullanımı zahmetsiz Al geçitler, Bağımsız Bisiklet Yolları, Yaya yolları, Düzenli yaya geçiş işaretleri yenilensin, yaya geçişi olmayan yerlere geçiş, tabela yapılsın, çevre yolları….
    Canlar gidiyor hesabını veremezsiniz
    Göstermelik yaya hakları çalışmaları yapılmasın…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.