Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 18.08.2018 00:25
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Safranbolu ilçesinde bulunan Emek Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Aytuğ Yıldız (28) yönetimindeki 18 AAC 927 plakalı otomobil Safranbolu Kıranköy istikametinden Karabük istikametine seyir halinde iken karşıdan karşıya geçmeye çalışan 63 yaşındaki İsmet Olcay’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaşlı adam yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaşlı adam Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavisi süren 63 yaşındaki yaşlı adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayrıca Safranbolu Adliyesine sevk edilen sürücü Aytuğ Yıldız’ın pratisyen doktoru olduğu ve Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 20 gün önce ihraç edildiği öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Temizlik İşleri Ekipleri Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Yayın: 19.04.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Şehir merkezinde ki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yatakların temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.