Ovacıklılar Derneği Kongre Yaptı

Ovacıklılar Derneği Kongre Yaptı

Yayın: 05.01.2020 16:31
Paylaş:
A+ A-

Kısa adı OVA-DER olan Karabük Ovacıklılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurul toplantısı tamamladı.

Bedesten çarşısı 5. Kattaki dernek lokalinde gerçekleştirilen kongreyi 22. Dönem Karabük Milletvekili Ali Öğüten, Ali Çetin ve Hamdi Bostanbaşı’dan oluşan divan heyeti yönetti.

Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı, KESDER eski Başkanı Mitat Yurt, Muhtarlar Derneği eski Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve dernek üyelerinin katıldığı kongrede mevcut başkan Mehmet Deligöz yeniden göreve seçildi.

3 yıl önce geldiği Dernek başkanlığı görevinde yaptığı çalışmaları anlatan Deligöz, yeni dönemde yenilenmiş kadroyla yola çıktıklarını ve birlikte daha güzel işlere imza atmak istediklerini söyledi.

Mehmet Deligöz başkanlığında oluşan Karabük Ovacıklılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; “Fuat Aslankaya, Ahmet çınar, Ömer İnan, Hamdi Bostanbaşı, İhsan İpek, Mustafa Küçüköter, Bayram Doğdu, İbrahim Başkaya, Sadık Atılgan, Şaban Yılmaz, İsmail Yerlikaya, Yusuf Çelik, Kamil Çınar, Şafak Gülmez, Ali Bilen ve Emre Uz

İbrahim Harmanbaşı, İlhan Orhan ve Mehmet Barış da OVA-DER’in Denetim Kurulu’nda görev aldı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ ile ilgili paylaşım yapan 8 kişi gözaltına alındı

Yayın: 28.03.2024 14:00
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde Karabük Üniversitesi’nde HIV ve HPV vakalarında artış olduğu iddiaları sosyal medyada gündem oldu… Bu iddialarla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası 8 kişi gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi’nde yaşanan olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yaptığı tespit edilen 10 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Başsavcılığın talimatı üzerine, emniyet ekiplerince 8 şüpheli gözaltına alınırken 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyonların devam ettiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada Karabük Üniversitesi’nde okuyan Türk öğrencilerin, Afrika ülkelerinden gelen öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ve HIV belirtileriyle hastaneye başvurduğu ve bu sebeple hastanelerde yoğunluk oluştuğu iddia edilmişti.

KARABÜK’TE GÖZ ALTILAR OLACAK MI?

Karabük Üniversitesi ile ilgili sosyal medyada paylaşım yapan 8 kişi göz altına alınırken, Karabük’te de bu şekilde iddialarda bulunarak açıklamalar yapan ve ve sosyal medya da paylaşım yapan kişi veya kişilerinde göz altına alınıp alınmayacağı merak edilirken, Karabük’te de göz altıların olup olmayacağı konuşuluyor.