Ovacık’ta 2018 yılının ilk Muhtarlar toplantısı yapıldı

Ovacık’ta 2018 yılının ilk Muhtarlar toplantısı yapıldı

Yayın: 28.01.2018 21:09
Paylaş:
A+ A-

Ovacık İlçesinin köy ve mahallelerindeki sorun ve taleplerin dile getirilmesi, sorunların çözümlerinin takibi amacıyla Muhtarlar ile konunun muhatabı kurum temsilcilerinin bir araya geldikleri Muhtarlar Toplantısının 2018 Yılı Ocak Ayı buluşması Öğretmen Hasan Denli Kültür Evi Konferans Salonunda İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu Başkanlığında gerçekleşti.

İl Genel Meclis Üyesi Recep Başdağ, Kurum Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarlarının katıldığı toplantıda; Köy ve Mahalle muhtarlarına söz verilip istek, öneri ve şikâyetleri alınarak istişare yapıldıktan sonra; Muhtarlar içerisinde 40. yılını dolduran 41. yılını çalışan Hatipoğlu Köyü Muhtarı Kamil Yarbaşı’na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu tarafından Başarı Belgesi verildi. Daha sonra Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Eroğlu da Kamil Yarbaşı’na Muhtarlar adına Hizmet Plaketi takdim etti. Toplantı çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’i resmi törenle karşıladı

Yayın: 24.04.2024 16:02
Paylaş:
A+ A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’i resmi törenle karşıladı.

Steinmeier’in makam aracını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki caddede karşılayan süvariler, araca protokol kapısına kadar eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Steinmeier’i külliyenin ana giriş kapısında karşıladı. Erdoğan ve Steinmeier’in tören alanındaki yerlerini almasının ardından iki ülke milli marşları çalındı.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Muhafız Alayı Tören Kıtası’nı “Merhaba asker” diyerek selamladı. Törende, tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerler de yer aldı.

Erdoğan ve Steinmeier, merdivenlerde Türkiye ve Almanya bayrakları önünde tokalaşarak, gazetecilere poz verdi.

Baş başa görüşmeye geçen Erdoğan ve Steinmeier, heyetlerarası görüşmeye başkanlık edecek, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman mevkidaşı onuruna resmi yemek verecek.

Törende, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Güvenlik ve Dışpolitika Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile Ankara Valisi Vasip Şahin de yer aldı.