Ovacık’ta Entegre Devlet Hastanesi Çalışmaları Devam Ediyor

Ovacık’ta Entegre Devlet Hastanesi Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın: 23.05.2021 22:48
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük teşkilatı Ovacık ilçesine yaptığı ziyarette yapımı devam eden entegre devlet hastanesi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük ve ilçelerinde sağlık alt yapısının yatırımlarla daha da güçlendiğini belirterek, “En güzel hizmetleri kente kazandırmanın mücadelesi içerisinde olmaya devam edeceğiz. Ovacık EntegreDevlet Hastanesi’nin tamamlanmasıyla hastanesi olmayan ilçe kalmayak” dedi.
AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ise ilçedeki hastaneyi en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını aktardı.
İnceleme ziyaretine Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, Ovacık İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Tam ve Halil Aydın, AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz de eşlik etti.

Yorumlar

  1. Gözel resim,hepsi yakışıklı

    O resim çekilirken İl Yönetiminden,İlçe Yönetiminden kimse yokmuydu orda onlar resimde yoklar resimdekiler yakışıklı çıkmışlar İl yönetiminden ilçe yönetiminden kimseler vardıysa niye resimden yoklar merak ettik vallahi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.