Özçelik-İş Eğitim Projesinin İkincisini Gebze’de Gerçekleştirdi

Özçelik-İş Eğitim Projesinin İkincisini Gebze’de Gerçekleştirdi

Yayın: 23.09.2020 23:04
Paylaş:
A+ A-

İlki geçtiğimiz hafta Kayseri’deki üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Metal Sektöründe Çalışanların Güvenlik Kültürünün Eğitim Yoluyla Arttırılması Projesi’nin ikincisi Gebze’deki üyelerle gerçekleştirildi.

Karabük Özçelik-İş Sendikası tarafından hayata geçirilen ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finansal olarak desteklenen proje, 15-16 Eylül 2020 tarihlerinde Gebze’deki üyelere yönelik gerçekleştirildi.

Toplantıya Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin yanı sıra Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç ve şube yöneticileri ile Proje Koordinatörü Pınar Özcan, Proje Asistanı Meltem Toraman Soğuksu, eğitmenler, temsilciler ve üyeler katıldı.

Eğitim seminerinde bir açılış konuşması yapan Genel Başkanımız Değirmenci, projenin sonunda eğitime katılan üyelerin iş sağlığı güvenliği konularında bilinç seviyelerinin daha da yükseleceğini ifade ederek, bu doğrultuda iş kazalarının ve meslek hastalıklarının en aza indirilmesine büyük katkı sağlayacaklarına dikkat çekti.

“GEBZE’DEKİ ÜYELERİMİZ GÖZÜMÜZÜN NURUDUR”

Gebze’nin, İstanbul’a olan fiziki yakınlığıyla, Türkiye sanayisinin yüzde 15’ini bünyesinde barındırmasıyla, Özçelik-İş’in büyümesine, en büyük katkıyı sunacak kapasiteye sahip olduğunun altını çizen Değirmenci, “Gebze ve yakın çevresi, ekmek gibi, su gibi, bizler için her şeyden önce gelmektedir. Gebze’siz bir Özçelik-İş veya Özçelik-İş’siz bir Gebze eksiktir, yarımdır.  Gebze, sendikamız için, bizler için değerlidir. Dev sanayisiyle, nitelikle iş gücüyle sendikamızın geleceğidir. Gebze, Özçelik-İş’in gözbebeğidir, buradaki üyelerimiz de, teşkilat mensuplarımız da bizim gözümüzün nurudur. Hamd olsun ki, Gebze’de sendika olarak büyüyoruz, büyümeye de devam edeceğiz. Sendikamızın dününde, bugününde olan Gebze, elbette ki yarınında da başköşedeki yerini almayı sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

 “PROJENİN ÖNEMİ ANLATILDI” 

Daha sonra toplantıda söz alan Proje Koordinatörü Özcan, projeye ilişkin üyelere bilgi verirken, projenin amaçlarını, hayata geçirilecek olan faaliyetleri ve projeden beklentileri anlattı.

Konuşmaların ardından‘İş Sağlığı ve Güvenliğine Genel Bakış’ başlığından ‘Güvenlik Kültürü’, ‘Stres Uygulama Atölyesi’, ‘Kurumsal Mücadele Yöntemleri’, ve ‘Kurum İçi İletişim’, ‘Yüz yüze Etkili İletişim Uygulamaları’, ‘COVID-19’dan Korunma Yöntemleri’ konularına kadar daha birçok konuda üyelerimize iki gün boyunca eğitimler verildi. Eğitimlerin sonrasında yapılan ölçme ve değerlendirme testinin ardından üyelerimize sertifikaları takdim edildi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.