Özel Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Özel Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Yayın: 06.12.2016 09:31
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisinin ‘ Engelleri Sevgi İle Aşıyoruz ‘ adı altında düzenlediği program kapsamında engelli çocuklar gönüllerince eğlendi.

Safranbolu Belediyesinin de desteklediği program Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenirken Kent Konseyi Kadın Meclisi de programa destek verdi.

Gerçekleşen programda konuşan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hasbi Ünal, “Safranbolu Kent Konseyi olarak gerek meclisimiz, gerek kadın ve gençlik meclisi olarak farkındalık oluşturmak için toplum yararına olan çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu kapsamda Gençlik Meclisi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile ‘Engelleri Sevgi İle Aşıyoruz ‘ adı altında Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunana çocuklarımız ile güzel bir gün geçirmeyi hedefledik. Bu kapsamda çocuklarımız ile bir süre gezdikten sonra çeşitli ikramlarımızın ve eğlencelerin bulunduğu programda buluştuk. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.