“Özel Eğitim Farkındalık Semineri” Yapıldı

“Özel Eğitim Farkındalık Semineri” Yapıldı

Yayın: 14.10.2021 21:54
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Karabük’te Özel Eğitim Okulları ve Özel Eğitim Sınıflarında eğitim gören öğrencilere hizmet veren servis şoförü ve rehber personele yönelik “Özel Eğitim Farkındalık Semineri” gerçekleştirildi.

Karabük Merkez Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen seminere İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal ÜNGÖREN, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü İkram YILMAZ ile servis şoförleri ve rehber personeli katıldı.

Düzenlenen seminer Şube Müdürü İkram YILMAZ’ın açılış konuşmasını yapması ile başladı. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal ÜNGÖREN Özel Eğitim Farkındalık Semineri’nin önemine değinerek başladığı konuşmasında “Özel öğrencilerimize hizmet vermekle değeri ölçülemez bir iş yapmaktasınız ve bunu da ilimizde en iyi şekilde ifa etme gayretinize şahitlik etmenin onurunu yaşıyoruz. Bu tür eğitimler bakmak ve görmek arasındaki farkı anlamak ve deneyimlerimizi, iyi uygulamaları paylaşmak açısından oldukça önemlidir. Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Seminer programı Karabük Rehberlik Araştırma Merkezi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Sinan AKKOÇ tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından karşılıklı soru cevap ve katılımcıların deneyimlerini aktardıkları bölüm ile son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.