Özel Medikar Hastanesinden Türk Kızılayı’na Destek!

Özel Medikar Hastanesinden Türk Kızılayı’na Destek!

Yayın: 03.09.2020 21:27
Paylaş:
A+ A-

Medikar Hastanesi ve Türk Kızılayı Karabük Şubesi işbirliği ile yeniden kan bağışı sosyal sorumluluk projesi düzenlendi.

Hastane yöneticileri, çalışanlar ve hasta yakınları kan vererek, bağışta bulundular.

Katılımın yoğun olduğu sosyal sorumluluk projesinde Özel Medikar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin, ” Kızılay’dan yapılan açıklamaya göre her gün yaklaşık 9 bin insanın kaderini, kan bağışında bulunan insanlar belirliyor. Amacımız, hem düzenli kan bağışçısı olmak hem de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde kan bağışının önemine dikkat çekmek. Bu sebeple Türk Kızılay’ı ile iş birliği içerisinde” İyilik Kanımızda Var” sloganı ile bu sosyal sorumluluk projesini düzenledik.
Kan bağışında bulunan tüm personellerimize ve hastanemizde bulunan misafirlerimize bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve herkesi Kızılay’a kan bağışlamaya davet ediyoruz.” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.