Özlem Aras Gürel, “Kadın Din Görevlilerini” misafir etti.

Özlem Aras Gürel, “Kadın Din Görevlilerini” misafir etti.

Yayın: 06.10.2022 16:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Vaizeler ve Kuran Kursu eğitmenlerini Karabük Polisevinde misafir etti.

Vaizeler ve Kuran Kursu eğitmenleri ile sıcak ve samimi sohbetler kuran Özlem Aras Gürel, “Toplumumuzun tüm kesimleriyle çeşitli zaman ve vesileler ile bir araya geliyoruz. “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle bugün sizlerle bir arada olmak istedik, davetimi kırmayarak geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. İslam dininin engin hoşgörüsünü güler yüzlülüğünüz engin bilginiz ve bütünleştirici tavırlanırızla halkımıza anlatıyorsunuz, insan odaklı dinimizi en doğru düzgün yaşanması ve yaşatılması ve çocuklarımızın gençlerimizin dinimizi en iyi şekilde öğrenmesi için önemli bir görev gerçekleştiriyorsunuz. Vatandaşlarımızı her anlamda bilgilendiren ve toplumda örnek olmak gibi önemli sorumluluklar üstlenen din görevlilerimizin “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” kutluyorum.”diye konuştu.

Özlem Aras Gürel’e Vali yardımcısı Muhittin Gürel’in Eşi Caner Gürel, İl Jandarma Komutanının Eşi Devrim Gümüş, İl Emniyet Müdürünün Eşi Aysun Yırtar, İl Müftüsünün Eşi Songül Aksu ve Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanının eşi Nihal Küçükbaşol’da eşlik etti.

Din görevlileri davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Özlem Aras Gürel’e teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.(Ramazan Öztürk)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Toyota’dan yardım kuruluşlarına bağış yapan firmalara teknik gezi imkanı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAKARYA (AA) – Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, yardım faaliyeti yapan sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunan firmalara teknik gezi imkanı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Toyota, toplumsal katkı ve sürdürülebilirlik ruhuyla 2019'da başlattığı ancak pandemi ve proje dönemlerinde ara verdiği “Önce Bağış Sonra Fabrika Turu” projesini yeniden hayata geçirdi.

Kapılarını umut ve toplumsal faydanın üretildiği yere de açan Toyota, teknik gezi taleplerini anlamlı bağışlara dönüştürerek, Darüşşafaka Cemiyeti, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ve DenizTemiz Derneği (TURMEPA) gibi sivil toplum kuruluşlarına destek olma imkanı sunuyor.

Her gezi, katılımcılara Toyota'nın mükemmelliyetçi üretim süreçlerini keşfetme imkanı tanırken toplumsal fayda sağlama şansı veriyor.

Ziyaretçi firmalar, pres, kaynak, boya ve montaj gibi üretim süreçlerini rehber eşliğinde deneyimlerken, Toyota üretim sistemi, yerinde kalite yönetimi, problem çözme teknikleri ve iş güvenliği konularında bilgi sahibi oluyor.

Sadece otomotiv sektörüyle sınırlı kalmayan proje, gıda, endüstri, beyaz eşya gibi farklı sektörlerden pek çok dev şirketin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Toplamda 77 firmanın 1145 çalışanının katılımıyla gerçekleşen turlar, geniş iş dünyası ağına dokunarak büyük başarı elde etti.