Proje Yazımı Hazırlık Eğitimi Verildi

Proje Yazımı Hazırlık Eğitimi Verildi

Yayın: 21.03.2021 19:40
Paylaş:
A+ A-

2021 Erasmus+ çağrı dönemine hazırlık amacıyla Proje Koordinatörü ve Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mahir Emre DOĞUŞ tarafından proje yazımı hazırlık eğitiminin ilki 6 okuldan 14 öğretmene verildi.

Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi öğretmenlerinin de hazır bulunduğu eğitimde proje başvuru sistemi, projenin hazırlanması ve uygulanması noktasında dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili eğitim verildi.

Konu ile ilgili: “Proje eğitimleri ile her okulumuzda proje hazırlama ve kültürünü oluşturmak böylece Bakanlığımızın 2023 Eğitimin Vizyonu’na katkıda bulunmak hedeflenmektedir.”denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’nun ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya, İhsangazi, Hanönü, Daday, Küre ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Tosya Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal ve Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, katılımcıların bayramlarını kutladı.

Demirci'nin günün anlam ve önemine belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve çeşitli gösteriler sahnelendi.

Yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin takdiminin ardından tören sona erdi.

– İhsangazi

Kent Meydanı'nda düzenlenen törende İhsangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Kılıç tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İhsangazi İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte Kılıç tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Jimnastik gösterisi, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ve yarışmalar ile devam eden program ödül töreni ile son buldu.

Programa İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu, Belediye Başkanı Hayati Sağlık, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

– Hanönü

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Büstüne Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenginin sunulması ile başlayan program Hanönü Şehit Faruk Karagöz ilkokulu önünde devam etti.

Okul müdürü Hüsnü Barın'ın günün anlam ve önemine belirten konuşmasının ardından ilkokul öğrencileri şiir okudu, halk oyunları ekipleri gösteri yaptı.

Yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Hanönü Kaymakamı Tolga Değirmenci ve Belediye Başkanı Metin Yamalı ödüllerini verdi.

– Daday

Cumhuriyet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törende Kaymakam Ayşegül Yıldırım ve Belediye Başkanı Selahattin Yanık, törene katılan öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Yıldırım'ın günün anlam ve önemine belirten konuşmasının ardından şiirler okundu.

Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler ile devam eden program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

– Küre

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması başlayan programda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden programda öğrenciler şiir okudu, halk oyunları ekipleri gösteri yaptı.

Törene, Kaymakam Ayşegül Yıldırım, Belediye Başkanı Selahattin Yanık, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.