PTT, 175 Yaşında

PTT, 175 Yaşında

Yayın: 24.10.2015 13:30
Paylaş:
A+ A-

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 175. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde PTT Başmüdürü Muhterem Demir ve PTT çalışanları Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Orhan Alimoğlu, PTT’nin 175. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle kendisini ziyarete gelen PTT Başmüdürü Muhterem Demir ve çalışanlarını makamında ağırladı.

PTT Başmüdürü Muhterem Demir, PTT’nin 1840 yılından günümüze gelişimi ile ilgili Vali Orhan Alimoğlu’na bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Alimoğlu ise, “PTT teşkilatımız ülkemizin kıdemli teşkilatlarından biridir, 175. yılını kutluyor ama öncesi de vardır çünkü insanların daima haber alıp verme, haber gönderme ihtiyacı var, bunu karşılayan teşkilata da Posta Teşkilatı demişiz. PTT Teşkilatımızın sicili gayet iyi ve kurulduğu günden beri iyi götürmüş. 80’li yıllardan sonra bünyesinden Telekom gibi büyük bir teşkilatın ayrılmış olmasına rağmen kendisini yepyeni, taptaze ve canlı tutmayı başarmış bir teşkilat. PTT Teşkilatımızın hayatiyeti bütün kuvveti ile devam ediyor ve devam edeceğine inanıyorum çünkü insanların buna ihtiyacı var. İlimizde PTT Teşkilatımız iyi gidiyor, bu münasebetle ben arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, daha nice yıllar inşallah hizmete devam etmelerini diliyorum” dedi.

PTT Başmüdürü Muhterem Demir günün anısına Vali Orhan Alimoğlu’na Pul Albümü hediye etti.

PTT Başmüdürü Demir ve çalışanlar daha sonra 175. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yenişehir Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu

Yayın: 25.04.2024 13:45
Paylaş:
A+ A-

Bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri erişime açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgiye göre, “Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu” kapsamında hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu.

Hacı adayları, kafile ve uçuş bilgilerini e-Devlet üzerinden öğrenebilecek.