Saadet Partisinden Kan Bağışı

Saadet Partisinden Kan Bağışı

Yayın: 18.03.2018 22:26
Paylaş:
A+ A-

Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Teşkilatı TSK’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik için kan bağışı yaptı.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdullah Tekoğlu; harekatın en kısa sürede hedefine ulaşmasını, Türkiye’nin barış ve huzuruna katkı sağlamasını diledi.

Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamada, terörle mücadele etmede meşru müdafaa haklarına sahip olduğunu söyleyen Başkan Tekoğlu; “Unutmamamız gereken şudur ki İsrail’in, ABD’nin ve diğer Batılı güçlerin olduğu bir bölgede güven, barış ve istikrar olmaz. Bölgedeki savaşın asıl sebebi ve sorumlusu ırkçı emperyalizmdir. ABD ve İsrail’den stratejik ortak olmaz. Bunlar terör örgütlerini kışkırtıp her türlü desteği verenlerdir” dedi.

Türk ordusunun hiçbir zaman katil kan emici ordular gibi olmadığını ifade eden Tekoğlu; “Şanlı ordumuz Türkiye’ye tuzak kuranların tuzaklarını başlarına geçirecek, karanlıkları dağıtacak, barış getirecektir. Anlayışımıza göre ordu sefere çıktığı zaman arkasından ancak dua edilir, elden ne geliyorsa o yapmaya çalışılır. Bize düşen siyasi görüşümüz ne olursa olsun ordumuzun ve devletimizin yanında yer almaktır.”

Açıklamanın ardından, Türk Kızılaya ait kan bağışı aracına geçen grup, harekata katılan Mehmetçik için kan bağışı yaptı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu’da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Sağlık Mahallesi Songül Sokak’ta bulunan bir apartmanın sakinleri, bina içindeki gürültü üzerine sesin geldiği daireye gitti.

Ev sahibi Turgut D. (63) ve kızı Meltem Z’yi (35) yaralı halde gören apartman sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bıçakla yaralandığı belirlenen Turgut D. olay yerinde, ağır yaralı Meltem Z. ise kaldırıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüpheli Serkan Z. (36) polis ekiplerince yakalandı.