Saadet Partisi’nden Kaynaşma Yemeği

Saadet Partisi’nden Kaynaşma Yemeği

Yayın: 18.02.2020 19:28
Paylaş:
A+ A-

Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Yeni Üye Gençlerin Tanışması ve Kaynaşması Amacıyla Yemekli Program Düzenledi.

Çok sayıda Saadet Partili gencin ilgi gösterdiği yemek, Karabük Güllü ana Restoran’da gerçekleşti.

Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mücahid Rıza Alper’in ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi, Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdullah Tekoğlu ve teşkilat mensupları katıldı.

Gençlik Kolları Başkanı Mücahid Rıza Alper;

“Biz geleceğin siyasetçilerini yetiştirirken istiyoruz ki bu gençler milletin malına el uzatmasın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemesin, halkını yalan vaatler ile oyalamasın ve sırf siyasi menfaat elde etmek için rakiplerine iftira atmasın. Biz bu kapsamda yeni yönetimimizin ilk çalışma dönemini ‘ilkeli gençlik ilkeli siyaset’ anlayışı ile isimlendireceğiz ve bu dönemde göstereceğimiz gayretle milletimize hizmet edeceğiz” dedi.

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.