Safranbolu Belediye Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Safranbolu Belediye Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Yayın: 09.12.2015 10:21
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi şantiye amirliği ekipleri tarihi çarşıda çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Tarihi Çarşı Kazdağlı Meydanında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sarı malzeme seriminin ardından Safranbolu Belediyesi Şantiye Amirliği ekipleri tarafından granit taş döşeme çalışmalarına başlandığı haber verildi.

Safranbolu’nun turistik açıdan en çok önem arz eden bölgesinin Tarihi Çarşı bölgesinin olduğunu kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “ekiplerimiz soğuk hava şartlarına rağmen aralıksız ve büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda bu bölgemizde doğal çalışmaları yapılmış idi. Bu çalışmanın hemen ardından ekiplerimiz sarı malzeme serim çalışmalarını tamamladı. Ancak aniden bastıran kar yağışı ile yolda yer yer çukurlar oluştu. Şantiye Amirliğindeki ekiplerimiz bunu anında tespit ederek derhal granit taş döşeme çalışmalarına başladılar. İnşallah kısa sürede tamamlanacaktır ” dedi.

Bununla birlikte ekipler, Meşeliboğaz mezarlığında parke, Kirkille Mahallesi – Karaman Çukuru mevkiinde parke tamiratları ve çeşitli bölgelerde yol bakım ve onarımlarına da devam ediyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Doğan, TSYD Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Doğan ile beraberindeki Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda yeniden TSYD Trabzon Şubesi Başkanlığına seçilen Selçuk Kılıç ve yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.

Başkan Doğan, ziyarette yaptığı açıklamada, kulübün Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirdi.

Trabzonspor'un çok önemli bir değerini, Onursal Başkanını kaybettiğini belirten Doğan, “Bu yüzden çok üzüntülüyüz. Başkanımızı rahmetle anıyorum.” dedi.

Doğan, Fatih Karagümrük ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçına ilişkin, “İyi bir sonuç alıp taraftarlarımıza bir kupa kazandırmak istiyoruz. Sizlerin nezdinde de tüm Trabzon basınına teşekkür ediyorum. Desteklerinizi her zaman gördük ve bundan sonra da görmeye devam edeceğimize inancım tamdır.” açıklamasında bulundu.

TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Kılıç ise yönetim kurulu olarak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Doğan'a teşekkür etti.