Safranbolu Belediyesi Ekipleri Durmuyor

Safranbolu Belediyesi Ekipleri Durmuyor

Yayın: 13.10.2021 21:20
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediye çalışma programı ile vatandaşların talepleri doğrultusunda kentin çeşitli bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kış sezonu gelmeden önce mevcut program dâhilinde olan çalışmaları bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Acil ihtiyaç duyulan mahallelerde ve Sanayi Bölgesinde devam eden asfalt serme çalışmalarının yanı sıra, son olarak Esentepe Mahallesi’nde geniş bir bölgede yeni kaldırım, kaldırım yenileme, bordür döşeme gibi işlerin hızla ilerlediğini ifade eden Başkan Köse, “Mesai arkadaşlarımız yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Amacımız kış sezonu gelmeden önce çalışma programımız içerisindeki işleri tamamlamak.” dedi.

Büyük Belediye ailesi olarak her bir çalışanı ile Safranbolu’ya en iyi hizmet için adapte olduklarını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Çalışmalarımız esnasında bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli Safranbolu halkına teşekkür ediyor, çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)