Safranbolu Belediyesi Hizmetlerini Genişletiyor

Safranbolu Belediyesi Hizmetlerini Genişletiyor

Yayın: 21.10.2020 20:41
Paylaş:
A+ A-

Birçok alanda vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet güzergahını belirleyen Safranbolu  Belediyesi,  vatandaş odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Vatandaşların istek, talep ve şikayetlerinin alındığı belediye binasında bulunan ‘’Halk Masası’’ biriminden İlçede yaşayanların  daha hızlı yararlanmalarını sağlamak için,Misak-i Milli Demokrasi Meydanı karşısında bulunan kavşakta bina çalışması devam ediyor.

Daha çok vatandaşın yararlanması ve daha ulaşılabilir bir belediye olmak için inşaatı başlatılan Halk Masası binası aynı zamanda Zabıta noktası olarak da kullanılacak. İnşaat  çalışmasını yerinde inceleyen Belediye  Başkanı Elif  Köse, binanın en kısa sürede tamamlanıp halkın hizmetine sunulacağını, özellikle pandemi sürecinde talep, şikayet ve isteklerin buradan alınmasının hem vatandaş hem de personel için daha güvenli olacağını kaydetti.

Başkan Köse şu sözlere yer verdi ‘’Bu çalışmayı başlatmaktaki asıl maksadımız vatandaşlarımızın bize ulaşmalarını kolaylaştırmak, diğer taraftan da tüm dünyayı saran pandeminin bulaşmasını önlemektir. Kentin merkezi konumunda bulunan, yapımı devam eden binamızda hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerinin alınmasını sağlayacağız’’

Safranbolu’da yaşayanların beklenti ve önerilerini hayata geçirecek projeler geliştirildiğini vurgulayan Başkan Köse, önceliklerinin daima vatandaşın istekleri olduğunu söyledi.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza’da Festival Kutlama Komitesi toplandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza ilçesinde düzenlenecek 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali için oluşturulan Festival Kutlama Komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 105. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 29.'sunun yapılması planlanan 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivali Kutlama Komitesi için ilk toplantı Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat başkanlığında yapıldı.

Havza Kaymakamlığı makamında gerçekleştirilen toplantıda, festival kutlamaları kapsamında yapılacak faaliyetler hakkında bir takvim oluşturuldu.

Kaymakam Ayvat, festivalin adına yakışır kutlanması için gerekli tüm hazırlıkların yapılacağını belirterek, “Bu sene festivalde Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 105. yıl dönümünü kutlayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 18 gün kalarak Milli Mücadele'nin temelini attığı Havza'nın Cumhuriyet tarihinde yeri ve önemini bu festivalde bir kez daha vurgulayacağız. Şimdiden festivalimize emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise “Festivalin startını bu toplantı ile vermiş olduk. Uzun süredir şehitlerimiz, pandemi ve yaşanan deprem felaketi nedeni ile 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali'ni kutlayamadık. İnşallah bu yıl Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 105. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde festivalimizin 29.'sunu düzenleyeceğiz. At yarışları, konserler, güreşler, yayla şenliklerimiz ve resmi kutlama programımız ile güzel bir festival tertip etmek için çalışmalarımıza başladık. Havzalı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.