Safranbolu Belediyesinden Yol Çalışması

Safranbolu Belediyesinden Yol Çalışması

Yayın: 28.06.2018 22:30
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin çeşitli bölgelerinde yol, kaldırım yenileme, parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Alınan bilgiye göre Safranbolu’da muhtarlar ve vatandaşlar tarafından belediyeye iletilen talepler doğrultusunda bazı “mahallelerde yol ve kaldırım tamiratı, parke döşeme gibi çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Sıcak hava şartlarına karşın çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, ekiplerimiz talep ve program doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Çalışma programı doğrultusunda belirlenen eksikliklerin giderildiğini ifade eden Ürkmezer; “ Birim Müdürlerimiz ile birlikte her fırsatta Safranbolu’da çeşitli bölgelerde incelemelerde bulunuyor, projeleri sık sık kontrol ediyoruz. Bu kapsamda programımız doğrultusunda gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalara her pazartesi gerçekleştirdiğimiz Halk Günü Toplantılarında vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek programa alıyoruz. Amacımız çok daha yaşanılır bir Safranbolu’yu gelecek kuşaklara aktarmak, vatandaşlarımızın hayatlarını daha rahat idame ettirebilmeleridir” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İskilip Belediyesi cenaze nakil ücreti almayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, cenaze nakil işlemlerinden ücret alınmayacağını bildirdi.

Çizikci, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde ücretsiz verilen cenaze nakil işlemini İskilip'e bağlı köylerde de ücretsiz olacağını belirtti.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yaptıklarını anlatan Çizikci, geçmişte her kilometre için 15 lira ücret alınan cenaze nakil hizmetinden vatandaşların artık ücretsiz yararlanacaklarını kaydetti.