Safranbolu Çalışmalarıyla Medyanın da Gözdesi

Safranbolu Çalışmalarıyla Medyanın da Gözdesi

Yayın: 04.02.2020 20:15
Paylaş:
A+ A-

Belediye çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleri ile gündemden düşmeyen Safranbolu Belediyesi medyanın da ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) işbirliği ve Tarihi Kentler Birliği desteği ile düzenlenen ve Antalya’da yapılan YAPEX fuarında binlerce katılımcının ziyaret ettiği Safranbolu aldığı Süreklilik Ödülü ile de gündemde.

Bu kapsamda YAPEX Restorasyon, Kültür Mirası ve Koruma Fuarında Safranbolu Belediyesinin Türkiye’de koruma alanında emsal olmuş çalışmalarını geliştirerek devam ettirmesi ve farklı ölçekleri kapsayacak şekilde genişletmesi nedeni ile ‘Akçasu Deresi Rekreasyon Projesi / Çarşı Canlandırma Projesi ile Süreklilik Ödülüne layık görüldüğü haberi ise önemli bir okuyucu kitlesine sahip olan Tarihi Kentler Yerel Kimlik Dergisinde yer aldı.

Haberde Çekül Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen’in konuşması ile Safranbolu standı ve ödül töreninden kareler de yer aldı.

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.