Safranbolu Güzel Sanatlar Fakültesine Atama

Safranbolu Güzel Sanatlar Fakültesine Atama

Yayın: 22.10.2015 10:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına, Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Gökkaya atandı.

KBÜ’den yapılan açıklamada “Yükseköğretim Kurumu’nun 08.04.2015 tarihli ve 56738 sayılı yazısıyla, Karabük Üniversitesi, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına, vekâleten atanan Gökkaya, Yükseköğretim Kurumu’nun 16.10.2015 tarihli ve sayılı56738 sayılı yazısıyla asaleten atanmıştır. Gökkaya; Türkiye Halkoyunları Federasyonunda uzun yıllar Karabük il temsilciliği ve Hakemlik görevlerinde bulunmuş olup halen Türkiye Halkoyunları Federasyonunda Merkez Hakem Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Prof. Dr. Hasan Gökkaya, Mühendislik bilimleri alanında uluslararası ve ulusal çok sayıda makale ve bildirileri ile kitapları bulunmaktadır” denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.