Safranbolu SYDV Mütevelli Heyeti Üye Seçimi Yapıldı

Safranbolu SYDV Mütevelli Heyeti Üye Seçimi Yapıldı

Yayın: 17.12.2018 20:28
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) Başkanlığında 1 yıl süresince görev yapacak Mütevelli Heyeti için üye seçimi yapıldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında gerçekleştirilen, 3294 sayılı kanunun 7. Maddesi gereğince 2019 yılı faaliyet döneminde görev alacak mütevelli heyetinin sivil toplum kuruluşu ve muhtar üyelerinin seçimi Safranbolu Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapıldı.

Divan oluşumu, Saygı Duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ardından Safranbolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Fadime Uysal gündem ile ilgili bilgi verdi.

Yapılan seçin sonrası Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi olarak Türk Hava Kurumundan Aykut Danacı ile Musalla Mahallesi Muhtarı İlhami Özdemir ve Çerçen Muhtarı Ömer Güler oy birliği ile Mütevelli Heyetine seçildi.
Seçim sonrası mütevelli heyetinde bir yıl boyunca görev yapacak olan üyelere başarılar dileyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Bir yıldır bizlerle beraber görev yapan, hizmet veren arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İlçede SYDV alanında önemli çalışmalar yapıldığını, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında muhtarlara önemli görevler düştüğünü, her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Ürkmezer; “ Halkımıza ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşarak hizmet sunuyoruz. Mahalle muhtarları olarak sizler vatandaşımızın ve devletimizin temsilcisisiniz. Bu nedenle vakıf çalışmaları dışındaki konularda da mahallelerinizde karşılaştığınız sorunları hep birlikte iletişim ve istişare içerisinde çözme gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Yeni seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.