Safranbolu Temizlik İşlerinde Hafta Sonu Mesai

Safranbolu Temizlik İşlerinde Hafta Sonu Mesai

Yayın: 10.01.2022 20:09
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hafta sonu tüm ekipleri ile yoğun mesai yapıyor. Müdürlüğe bağlı ekiplerin bir bölümü kent genelinde rutin temizlik işlerini yürütürken, diğer bölümü ise Kirkille Toki’de ana yollarda süpürme, mıntıka ve yol yıkama çalışması yaptı.

Belediyenin 2022 yılında da tüm birimleri ile Safranbolu’ya ve Safranbolu halkına hizmete aralıksız devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Elif Köse, “İlçemiz turizmin önemli noktalarından biri. Bu nedenle temizlik, peyzaj, düzen anlamında göze hoş gelen bir kent olmak, olmazsa olamazımız. Değerli mesai arkadaşlarım da yaz kış demeden bunun bilinci ile çalışmalarını sürdürüyorlar.” dedi.

Amaçlarının kent halkının ve ilçeyi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak olduğunu belirten Başkan Köse, bu doğrultuda kentin merkezi ve ana arterlerinde mıntıka temizliği ve yıkama yaptıklarını, bu çalışmalarının aralıksız devam edeceğini söyledi.

Safranbolu’nun her daim adına yakışır bir kent olduğunu kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “İlçemiz yalnızca korumacılık, restorasyon ya da sosyal faaliyetleri ile değil, temiz çevre anlayışı ile de göz doldurmakta. Bu nedenle bizler bu konuya çok daha fazla önem veriyoruz.” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri şüphelilerin üzerinde yaptıkları aramada 76,10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.P. ve S.P, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.