Voleybol Dostluk Turnuvası 16-27 Ağustosta Başlıyor

Voleybol Dostluk Turnuvası 16-27 Ağustosta Başlıyor

Yayın: 30.07.2021 22:18
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)2.Safranbolu Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası başlıyor. Katılım ve şartları web sitesi üzerinden indirerek başvuru formunu doldurarak Formlar Leyla Dizdar Kültür Merkezi’ne, Meydan Halk Masası ve Erdoğan Caymaz Kapalı Spor Salonu’na teslim edilecek.  Web sitesine ulaşmak için www.safranbolu.bel.tr adreslerinden girilecektir. Son başvuru tarihi 10 Ağustos 2021 Salı günüdür.

“Takımını Kur, Kupayı Kazan” parolası ile yola çıkılan turnuvada; güncel HES kodu mecburi olurken, oyuncuların voleybol kurallarını bilmeleri de katılım şartları arasında yer aldı.

Sporun birleştirici bir güç olduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Belediye olarak sadece çocuklarımızı değil, çeşitli yaş guruplarından insanlarımızı da spora teşvik etmek istiyoruz. Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan turnuva ile, hem vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirmelerini hem de sporun özendirici ve birleştirici yanını ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz.Şimdiden tüm katılımcılara sakatlıkların yaşanmayacağı bir turnuva ve başarılar diliyorum.” dedi.

Safranbolu Belediyesinin Düzenlediği Turnuvanın detayları şu şekilde verildi.

Turnuvaya Katılım Koşulları

Takımlar:Oyuna katılanlar; sportmenliğe yakışır bir şekilde, hakemlerin kararlarını tartışmaksızın kabul etmelidirler.Oyuna katılanlar Resmi Voleybol Oyun Kurallarını bilmek ve onlara uymalıdırlar.

Takımlar 6 asil ve 2 yedek oyuncudan oluşacaktır.Takımların antrenörü olamaz.Takımlar kız-erkek karışık olabilir.Takımlar maçtan 30 dk. önce hazır olacaklardır.Maça saatinde gelmeyen takım hükmen yenik sayılır.4 oyuncu ile başlamayan takım hükmen yenik sayılır.Oyundan atılma durumunda, takımlar oyunu 2 oyuncu ile bitirebilirler.Takım kaptanları her durumda, takımı temsil etmek ve karar vermekle yükümlüdür.Başhakemin kararına göre ve hatanın ciddiyetine bağlı olarak, uygulanacak ve müsabaka cetveline kaydedilecek yaptırımlar: İhtar, Oyundan Çıkarma ve Diskalifiyedir.

Kıyafet:Oyuncular Alt Üst- Eşofman yada Şort-Tişört ile katılım sağlayabilirler.Katılım sağladıkları kıyafetler farklılık gösterebilir.Kot-Gömlek vb. günlü kıyafetler ile katılım sağlanamaz.Ayakkabı olarak spor ayakkabı tercih edilmelidir.Kundura –Terlik vb. günlük ayakkabı ile katılım sağlanamaz.Üzerlerinde herhangi bir takı–saat vb. bulunduramazlar.

COVİD -19 Tedbirleri Kapsamında Turnuvaya; Tüm takımlar güncel HES Kodlarını hazır bulundurup turnuva yöneticisine sunduktan sonra müsabakaya katılabilir.Kontrol edilen HES Kodlarında takımların birinde bir veya daha fazla oyuncu pozitif yada karantina çıktığında yerine yedek oyuncu alınamaz.Bu kapsamda çıkabilecek sakatlık ya da covid-19 salgını nedeni ile takımlar en az 4 oyuncu ile oyuna katılım sağlayabilir. 4 oyuncudan az oyuncu olduğunda turnuvadan elenecektir.

Turnuva Şeması : 1. ve 2. Takımların karşılaşmasından galip gelen takım 3. ve 4. takım karşılaşmasının galibi ile müsabaka oynayacaklardır. Eleme Maçlarını Bitirdikten Sonra Çeyrek Final,Yarı Final,Final Karşılaşmaları olacaktır.

Turnuva Gün ve Saatleri;Turnuva toplamda 10 gün sürecek şekilde hazırlanacak olup takım sayılarının artması durumunda gün sayısı da artış gösterecektir. Saatler; Çalışan katılımcıları da düşünerekten müsabakalar 18.00 da başlayacaktır. Her gün 2 en fazla 3 müsabaka düzenlenebilecektir.1. müsabaka 18.00,2. müsabaka 19.00,3. müsabaka 20.00’de yapılacaktır.

Müsabakalara 18 yaş üstü herkes katılım sağlayabilir.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim kurulu başkanı oldu

Yayın: 24.04.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Safranbolu Belediye Başkanlığı, 22.ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili, Kalkınma Bakan Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerini yürüten  Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Kardemir Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim aldı.