Safranbolu Yaz Okuluna Yoğun İlgi

Safranbolu Yaz Okuluna Yoğun İlgi

Yayın: 03.07.2019 22:54
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) ve İlçe Halk Eğitim Merkezi paydaşlığında, İlçe Müftülüğümüz desteği ile düzenlenen yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

Popüler mutfaktan takı tasarıma, seramikten taş boyamaya, geleneksel çocuk oyunlarından Kurana kadar pek çok alanda verilecek olan kursların yanı sıra çeşitli aktivitelerinde gerçekleştirileceğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yaptığı açıklamada kursların yoğun ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kurslardan yalnızca çocukların değil yetişkinlerinde faydalandığını kaydeden Başkan Köse; “Burada amacımız çocuklarımızın el becerilerini geliştirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak. Bununla birlikte yetişkin hemşerilerimiz de hem hobi hem de yeni sanat dallarında kendilerini geliştirmelerini sağlamak. Bu anlamda bizlere destek veren Halk Eğitim Merkezimiz ve İlçe Müftülüğümüze teşekkür ediyor, kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknosa’nın Atatürk projesi “Yılın En İyisi” seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında yapay zeka teknolojisiyle Atatürk'ün sesini gerçeğe en yakın haliyle elde eden Teknosa, bu projesiyle MIXX Awards Türkiye'den “Yılın En İyisi” ödülü kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknosa, yılın en iyi dijital çalışmalarını değerlendiren MIXX Awards'tan (Marketing and Interactive Excellence) dört ödülle döndü.

Teknosa, “İkinci yüzyılda da en büyük armağan: Türkiye Cumhuriyeti” projesiyle kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Atatürk'ün kendi sesinden daha önce hiç duyulmayan sözlerini yapay zeka teknolojisiyle elde eden Teknosa, “Yılın En İyisi” ödülünün yanı sıra “Cumhuriyetin 100. Yılı” ve “Deneysel ve Yenilikçi” kategorilerinde “Altın Mixx” ödülünün, “Dijital Ses Reklamcılığı” kategorisinde ise “Bronz Mixx” ödülünün sahibi oldu.

Teknosa adına ödülleri pazarlama ekipleri aldı.