Safranbolu’da ‘Açık Hava Sinema Geceleri’ Başladı

Safranbolu’da ‘Açık Hava Sinema Geceleri’ Başladı

Yayın: 08.09.2021 21:19
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen 22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında ödüllü belgesel ve sinema film gösterimleri başladı.

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri, “Uçurumun Kenarında” belgeseli ile “Babam ve Oğlum” sinema filmi ile başladı. Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen etkinlikte minderlerini getiren vatandaşlar, sinevizyonun karşısındaki yerini aldı. Havanın serin olmasına rağmen vatandaşlar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan vatandaşlara ücretsiz patlamış mısır ve gazoz ikramı da yapıldı.

Yaklaşık 9 gün sürecek olan etkinlikte vatandaşlar birbirinden güzel filmlerle buluşacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans düzenlenecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesince (KTÜ) “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans organize edilecek.

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek programa, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) Başkanı, SİMA Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz, Gebze Teknik Üniversiesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GALSİAD Başkan Yardımcısı SEYKOÇ Sima Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çığlı, konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, yarın 14.00'de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Amfisinde düzenlenecek.