Safranbolu’da Polis Haftası Nedeni İle Tören Düzenlendi

Safranbolu’da Polis Haftası Nedeni İle Tören Düzenlendi

Yayın: 10.04.2019 23:16
Paylaş:
A+ A-

Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Safranbolu’da tören düzenlendi.

Törene Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı Elif Köse, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Burak Ören, İlçe Emniyet Müdürü Cavit Yılmaz Tamtürk, Kurum Müdür ve Amirleri, Polisler, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdürü Cavit Yılmaz Tamtürk Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı Duruşunda ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşan Yılmaz; “Bayraklaşan Vatan topraklarının her karışında asayişin sağlanması görevini, büyük bir heyecan ve üstün bir vazife anlayışı içinde yerine getiren Türk Polis Teşkilatının mensubu olmanın onurunu yaşıyoruz. Asli görevi; halkın can, mal, ırz ve namusunu, vatanın bölünmez bütünlüğünü ve laik Cumhuriyeti korumak ve kollamak olan teşkilatımız, kanunlar çerçevesinde, insan haklarına saygılı ve büyük önde Atamızın ilkeleri doğrultusunda, mesai mefhumu gözetmeksizin üstün bir hizmet anlayışı ile ülkemizin her köşesinde görevini fedakârca sürdürmektedir. Kurulduğu 1845 yılından bugüne kadar etkin bir asayiş hizmeti sunmayı amaç edinmiş olan Türk Polis Teşkilatı, bu amaç doğrultusunda terörle mücadele başta olma üzere tüm suç ve suç unsurları ile mücadelede elde ettiği başarılarla huzur ve güvenin simgesi olmuştur. Değerli meslektaşlarım, bizler Türk Polisi olarak daima vatandaşımızın yanında ve onun hizmetinde olduğumuzu unutmamalıyız. Güç şartlar altında sürdürdüğümüz, şerefli görevimizi anayasa, kanunlar, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda yılmasan yerine getirdik, getirmeye devam edeceğiz.  Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Polis bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.’ Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümü münasebeti ile görevde bulunana fedakâr meslektaşlarımı takdirle selamlıyor, Vatan ve görev uğruna canlarını veren aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Kahraman Gazilerimiz ile görev malulü ve emeklilerimize esenlik ve sağlık diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından tebriklerin kabulü için Sunal Tülbentçi öğretmenevine geçildi.

Burada Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaların anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından kokteyle geçildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.