Safranbolu’ya Modern Bir Okul Binası Daha Kazandırılıyor

Safranbolu’ya  Modern Bir Okul Binası Daha Kazandırılıyor

Yayın: 28.09.2021 22:12
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Eğitim öğretimdeki başarılarıyla adından söz ettiren Safranbolu, son yıllarda kazandırılan modern okul binaları ile de ön planda. Son olarak iki modern okul binası olan Kanuni Ortaokulu ve Harmanlar Şehit Halil Gözlemeci Ortaokulu binalarının hizmete açıldığı ilçemize yeni bir okul binası daha kazandırılıyor.

Safranbolu’nun merkezinde yer alacak olan Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu binasının yapımı için ilk kazma vuruldu. 12 dersliğin yanı sıra eğitim öğretim ile ilgili birçok donatıyı bünyesinde bulunduracak olan yeni okul binası ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş “İlçemiz modern bir okul binasına daha kavuşuyor. Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu binasının yapımına başlandı. Yapımı tamamlandığında ilçemize laboratuvar ve atölyeleri, kütüphanesi ve sosyal donatı alanları ile 12 derslikli bir ilkokul binası daha kazandırılmış olacak. Safranbolu eğitimdeki başarıları ile kendisini ispatlamış bir ilçemiz. Son yıllarda yapımı tamamlanarak üst üste hizmete açılan modern okul binaları, tasarım beceri atölyeleri ve z-kütüphaneleri ile de bu başarısı taçlandırılmıştır. Bu binaların ilçemize kazandırılmasında emeği bulunan devlet büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yapımına başlanan ve en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağına inandığımız Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulumuz ilçemize ve ilimize hayırlı olsun.” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu’da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Sağlık Mahallesi Songül Sokak’ta bulunan bir apartmanın sakinleri, bina içindeki gürültü üzerine sesin geldiği daireye gitti.

Ev sahibi Turgut D. (63) ve kızı Meltem Z’yi (35) yaralı halde gören apartman sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bıçakla yaralandığı belirlenen Turgut D. olay yerinde, ağır yaralı Meltem Z. ise kaldırıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüpheli Serkan Z. (36) polis ekiplerince yakalandı.