Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde görev değişimi

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde görev değişimi

Yayın: 05.01.2018 22:32
Paylaş:
A+ A-

KBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlık görevinde bayrak devri yaşandı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten aynı zamanda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Mehmet Özdemir’e devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, “Sağlık Bilimleri Fakültesi çok önemli bir fakültedir. Görev yaptığımız süre içerisinde, personelimiz ile birlikte fakültemizi daha da geliştirip büyütmeye çalıştık. Tüm akademik ve idari personele teşekkür ediyorum. Görevi devralan meslektaşıma da başarılar diliyorum.” dedi.

Törene katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar da fakülteye verdiği katkılardan dolayı Prof. Dr. İbrahim Kürtül’e teşekkür ederek, Prof. Dr. Mehmet Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Mehmet Özdemir ise konuşmasında “Sağlık Bilimleri Fakültesi büyük bir fakültedir. Hedefimiz öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirebilmektir. Prof. Dr. İbrahim Kürtül’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de fakülteyi geliştirmek için hep birlikte çaba göstereceğiz.” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Mahzen-29” Operasyonlarında 32 Şüpheli Yakalandı

Yayın: 19.04.2024 11:42
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kasten adam öldürme, öldürmeye teşebbüs, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, 6136 sayılı Kanun’a muhalefet, uyuşturucu imalatı ve ticareti, tehdit, hakaret suçlarına karıştığı tespit edilen 32 şüphelinin yakalandığını belirtti.

8-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen operasyonlarla yakalanan şüphelilerin, M.A. isimli iş insanına yönelik kasten öldürmeye teşebbüs, Esenyurt’ta iş insanı O.Z’nin iş yerine yönelik kurşunlama, Avcılar’da iş insanı O.Z’nin ikametine yönelik kurşunlama, Esenyurt’ta basına görüntüleri yansıyan kişiyi kaçırma, Kağıthane’de D.E’nin silahla öldürülmesi, Mert Yediemin otoparkına el bombası atılması eylemlerini gerçekleştirdikleri, Eyüpsultan’da örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere satışa hazır şekilde 30 silah temin ettikleri ve çok sayıda silah parçasını birleştirerek silah üretimi yaptıklarının tespit edildiği bilgisini veren Yerlikaya, 34 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız otomatik tabanca, bahse konu 3 farklı eylemde kullanılan araç ve araçlarda kullanılan 3 sahte plaka, muhtelif miktarda satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu, hassas terazi, çok miktarda döviz ve Türk lirasına el konulduğunu aktardı.

Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, halkımızın desteği ve duasıyla organize suç örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Sokaklarımızda barınamayacaklar. Adalete teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.