Sağlık-Sen Şubesinden Anlamlı İstek

Sağlık-Sen Şubesinden Anlamlı İstek

Yayın: 05.02.2017 23:49
Paylaş:
A+ A-

Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanlığı, Ovucuma’da açılacak Acil Sağlık Hizmeti istasyonuna görev şehidi olan ATT İlknur Tiryaki Bedir’in isminin verilmesi için İl Sağlık Müdürlüğüne başvuruda bulundu.

Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Selçuk Taşyapar ve Başkan Yardımcısı Ümit Topcuoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı’yı makamında ziyaret ederek, geçtiğimiz haftalarda Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında yaralılara müdahale ederken başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden ATT İlknur Tiryaki Bedir’in isminin yaşatılmasını istedi. Şube başkanı Taşyapar, meslektaşlarının göre şehidi olduğunu belirterek, Safranbolu’ya bağlı Ovacuma’da hizmete açılacak olan Acil Sağlık Hizmeti istasyonuna Bedir’in adının verilmesini istedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, böylesi anlamlı bir istek karşısında kendilerinin de gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri şüphelilerin üzerinde yaptıkları aramada 76,10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.P. ve S.P, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.