Sahte Para Operasyonunda 5 Tutuklama

Sahte Para Operasyonunda 5 Tutuklama

Yayın: 21.06.2020 22:46
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu da yapılan iki ayrı sahte para operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince Karabük ve Safranbolu ilçesinde meydana gelen 6 ayrı sahte para olayı ile ilgili çalışma yaptı. KOM ekiplerince yapılan operasyonda M.U., O.S.M., Y.K.T., K.C.B. ve M.A. isimli şahsılar üst üste 2 yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde yapılan aralamalarda ise bin 600 TL sahte para da ele geçirildi. Emniyette sorguları yapılan 5 kişi Karabük ve Safranbolu ile birlikte çevre illerde alışveriş yaparak sahte paraları erittikleri tespit edildi.
Sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 5 kişi savcılıkça sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine gönderildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 4 zanlı tutuklandı

Yayın: 16.04.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Valiliğin açıklamasına göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenice ilçesinde 2 kişinin bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde arama yapıldı.

Aramada, 8,11 gram peçeteye emdirilmiş sentetik uyuşturucu ve hap ile 42 uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, merkez Atatürk Mahallesi ile Yenice ilçesinde 3 araç, 1 ev ve 11 kişiye yönelik arama yaptı.

Aramada, 7,60 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram kubar esrar, 17 sentetik ecza hapı, 7 kök kenevir, 2,73 gram kenevir tohumu, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, sigaraya sarılmış sentetik uyuşturucu, madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin 370 lira bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheliden 8’i jandarmadaki işlemlerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.