“Sanat Terapisi Atölyesi” Semineri Gerçekleştirildi

“Sanat Terapisi Atölyesi” Semineri Gerçekleştirildi

Yayın: 05.04.2021 21:24
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından pandemi döneminde başlatılan ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilen “Safranbolu Öğretmen Akademisi” seminerleri devam ediyor.

PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) branşındaki öğretmenlerimize yönelik olarak gerçekleştirilen “Sanat Terapisi Atölyesi” seminerine Uzman Psikolojik Danışman Muzaffer Gülsüm TÜRKELİ konuşmacı olarak katıldı.

Moderatörlüğünü Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Abdulkadir BERBER’in yaptığı programın açılış konuşmasını yapan Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ, “Pandemi dönemi ile uzaktan eğitim sürecinin başlaması üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile irtibatımızı koparmamak ve bu olumsuz süreci avantaja çevirerek birbirimize katkı sağlamak amacıyla çevrimiçi eğitim ve etkinliklere başladık. Bu süreçte birçok farklı ve faydalı programlar gerçekleştirdik. Bunlardan birisi de “Safranbolu Öğretmen Akademisi” seminerleri. Bu seminerlerimizde ülkemizin yetiştirdiği alanında uzman eğitimci, yazar ve akademisyenler ile öğretmenlerimizi buluşturuyoruz. Bugün de bu kapsamda ilçemizdeki rehber öğretmenlerimiz ile Alanya’dan Uzman Psikolojik Danışman Muzaffer Gülsüm TÜRKELİ hocamızı buluşturmuş olduk. Değerli vakitlerini bizlere ayırdığı için hocamıza ve programa katılan bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Program Uzman Psikolojik Danışman Muzaffer Gülsüm TÜRKELİ ‘nin “Sanat Terapisi” atölye çalışması ile devam etti. Uygulamalı ve karşılıklı etkileşim halinde öğretmenlerin aktif katılımı ile gerçekleştirilen atölye çalışmanın ardından soru cevap bölümü ile sona erdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.