Şehit Ailesine Şahadet Belgesi ve Hizmet Anısı Teslim Edildi

Şehit Ailesine Şahadet Belgesi ve Hizmet Anısı Teslim Edildi

Yayın: 02.05.2018 23:57
Paylaş:
A+ A-

Yenice ilçesine bağlı Yazıköy İncebacaklar mevkiinde kardeşinin cenazesine katılan mahkumu alarak cezaevine götüren cezaevi nakil aracının 01.04.2018 tarihinde yaklaşık 80 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada şehit olan Uzman Çavuş Oğuz İnan’ın ailesi ziyaret edildi.

Ziyarete Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer, İl jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya ve eşi Sibel Ulukaya katıldı.

Şahadet Belgesi ve Terhis Belgesini şehit Oğuz İnan’ın eşi Esra İnan’a Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer teslim etti. Hizmet Anısını ise İnan’ın kızı Dilara İnan’a İl jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya tarafından teslim edildi.

Şehit ailesinin acısına ortak olmak ve devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek istediklerini belirten Ürkmezer ziyaret sonrası şu sözlere yer verdi’’ Vatının bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için gözünü kırpmadan şahadet şerbeti içen şehitlerimizin aileleri bize emanettir; üzüntüleri üzüntümüz, acıları acımızdır. Rabbim sabrını artırsın, hem devlet olarak hem şahıs olarak her zaman onların yanındayız. Şehit ailelerimizin başları her zaman dik dursun şehit olan evlatlarınızla, eşlerinizle gurur duyun, onlarla iftihar edin. Onlar mukaddes bir amaç için şehit oldular’’dedi.

İlçe Vaizi Mustafa Canlı tarafından Şehidimiz için kuran-ı Kerim okunalar dualar edildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nin geleneksel iftarı yoğun ilgi gördü

Yayın: 28.03.2024 18:47
Paylaş:
A+ A-

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ramazan iftarına bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Yaylacık’ta kahveler meydanında düzenlenen iftar programına siyasi parti adayları, muhtar ve muhtar adayları da katılım sağlarken mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Yaylacık ramazan iftarı organizasyon komitesi bir mesaj yayımlayarak katılımcılara teşekkür etti. Komite mesajında; “Geleneksel Yaylacık iftarımıza katkılarından dolayı;

Çatalzeytin yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kuruluna, Dernek üyelerimize,

Karabük Yaylacıkspor kulübü sporcuları ve yönetim kuruluna,

Her memleketten gönüllü hayırsever dostlarımıza,

iftarımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 1300 değerli misafirlerimize,

bizzat arayarak ve mesaj atarak mazeretleri dolayısı ile katılamayan kardeşlerimize,

organizasyon komitesine, yardımlarını esirgemeyen yemek dağıtım ekibine,

aşçımıza ve yardımcı ablalarımıza etkinliğimizin başlangıcından bitişine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kulandı.

Karabük Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk de yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle seslendi; “1300 kişiye yakın misafirlerimizle Bugün burada güzel bir birlikteliği ortaya koyduk. İftarımıza katılım sağlayan tüm siyasi parti yöneticilerine, mahalle sakinlerimize, uzaktan yakından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, Allah bizi onlardan ayırmasın. Ramazan; gönüllerin, insanların bir araya geldiği, sofrada buluştuğu bir aydır. Biz de bugün bunu gerçekleştirdik. Her yıl burada iftar programımızı yapıyoruz. Her yıl da aynı şekilde o heyecanı görüyoruz.

İyi ki varsınız. Destek veren ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun Allah yardımlarını kabul etsin.”