Sokak Hayvanları Yeni Evlerine Alınmaya Başladı

Sokak Hayvanları Yeni Evlerine Alınmaya Başladı

Yayın: 23.12.2019 20:03
Paylaş:
A+ A-

Eflani’nin en büyük sıkıntılarından biri olan sokak hayvanları yeni yuvalarına yerleşmeye başladı. Eflani Belediyesi tarafından yapılan hayvan barınağı ilk misafirlerini ağırlamaya başladı. Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ‘Sokakta ki dostlarımızı yeni yuvalarında misafir etmeye başladık. İki gündür arkadaşlarımız sokaklarda yaşam mücadelesi veren yaralı, hasta, yaşlı, yavru ve saldırgan hayvanları topluyor. Onlarında rahat etmesi için yapılan geçici hayvan barınağı onların yeni yuvası oldu. Ayrıca tüm belediye çalışanlarımız iki gün “Temel İlk Yardım Uygulamaları Eğitimi” aldı. Bu gün sınav günü, başarılı olanlar sertifika alacak. Eğitim veren Karabük Sağlık Müdürlüğü yetkililerine ve Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ediyor, mesai arkadaşlarımı kutluyor ve başarılar diliyorum’ dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a Kütüphaneler Haftası’nda Ziyaret

Yayın: 28.03.2024 11:32
Paylaş:
A+ A-
Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan, bu yıl 60’ncısı düzenlenen “Kütüphaneler Haftası”nda İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hülya Özgün, İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Orhan Gündüz Vali Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla her yıl, Mart ayında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri hakkında Vali Yavuz’a bilgi verdi. (Kaynak: Karabük Valiliği)