SP-BBP ittifakı Çalışmalarını Hızlandırdı

SP-BBP ittifakı Çalışmalarını Hızlandırdı

Yayın: 21.04.2015 09:42
Paylaş:
A+ A-

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nden oluşan Milli İttifak Karabük Milletvekili adayları, Seçim Karargah Merkezinde bir araya geldiler.

SP İl Başkanı Muhsin Çebi, BBP İl Başkanı Mustafa Kara, Karabük Milletvekili adayı Soner Malkoç, ve Dursun Kıraç, İlçe Başkanları, İl ve ilçe karargah başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla karargah toplantısı gerçekleştirdi.

YENİ BAŞLANGICA İHTİYAÇ VAR
Toplantıda Konuşan BBP Karabük İl Başkanı Mustafa KARA zorluklara rağmen Milli İttifak’ı meclise göndererek 8 Haziran’da milat olmasını istiyoruz. Türkiye’nin yeni bir başlangıca ihtiyacı var. Mevcut iktidarın ömrünü vatandaşlarımız biçmeye başladı. Biz vatandaşlarımız üzerindeki bu ıstırabı bitirmek durumundayız. Kendileri de en üst noktadan başlayarak pişmanlıklarını itiraf ettiler. Biz onları da düşünüyoruz. Daha fazla ülkeye ve kendilerine pişmanlık yaşatmadan gitmeliler. Mutlu hayatın yolu Milli İttifak’tan geçer” dedi.

İNSALARI İYİ SEÇERİZ
Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi, “şu ana kadar olan çalışmalarımız içerisinde en ufak bir uyumsuzluk olmadı. Biz bunu takdiri ilahi diye yorumluyoruz ve Cenab’ı Hakk’a şükrediyoruz. Biz işbirliği yaptığımız insanları iyi seçeriz. Düşünce olarak hiç ayrı gayrı demedik. Ülkemize vatanımıza faydalı bir zihniyetle işbirliği yaptık. Lobilerle işbirliği içerisine girmiyoruz. Aziz milletimizin üzerine oynanan oyunlar için Milli İttifak bir araya geldi. Bizler inanıyoruz ki Milli İttifak tüm barajları yıkacak” şeklinde konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.03.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Çaykara ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.

Çaykara Hükümet Konağı gerçekleştirilen ilk törende, Atatürk büstüne Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına ait çelenkler sunuldu.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Daha sonra Taşkıran Eğitim Kurumları toplantı salonunda düzenlenen programda, öğrenciler çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Programa, Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Emre Can Narin, İlçe Emniyet Amiri Alparslan Albayrak, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.